#45 Victor Osimhen (K)

Bu sezon fiyasko dedigin adam;

CL'de 10 puan aldirdi, bunun birinci faktoru Osimhen, ikinci faktoru Baris Alper. Sadece Osi zaten 7 gol atti CL'de ve o olmasa gruptan bile cikamiyorduk hatta CL'de 5 galibiyet alma ihtimali bile yoktu.

Bu sezon oynadigi 33 macta direkt 30 golluk katkisi olmus tabelada (22 gol + 8 asist). Olmadigi hic bir macta rakibine ustunluk kuramamissin.

Ustelik kac tane maci da sakatliktan kacirdi bu sezon, ligin ortasinda da Afrika Kupasina gitmesine ragmen. Adam kolu kirik derbi macina cikti.
Birde liverpool osi ilk yari ve ikinci yari osisiz mac var. Adam sahada olunca takim bambaska durus sergiliyor. Tam bi lider.

Son haftalarda ki agresifligini ve tavirini Avrupa maclarinda gösterse 2 kere kirmizi yerdi. Iyiki ülkede ki hakemler büyük takimlarin (Oosterwolde gibi hiyarlar icinde gecerli) oyuncularina kirmizi vermekten cekiniyor.
Hepsindede hakli. O yüzden kirmiziyi basamiyorlar. Diger takimin oyuncularina ve anlatiklarinda kollanma var evet.

Şampiyon yapıyor, kendini parçalıyor, mütevazı kalıp artislik yapmıyor, yine de aldığı maçlardan, kazandırdığı şampiyonluktan sonra Icardi yalanıyor, yine de bozulmuyor. Olmasa avrupada 0 çekerdik ligde ilk 3'e giremezdik.

Şampiyon yapıyor, kendini parçalıyor, mütevazı kalıp artislik yapmıyor, yine de aldığı maçlardan, kazandırdığı şampiyonluktan sonra Icardi yalanıyor, yine de bozulmuyor. Olmasa avrupada 0 çekerdik ligde ilk 3'e giremezdik.
Tip, gösteriş, idol olmak dedikleri bu. Benim çocuğumda sabah akşam icardi diye bağırıyor koridorda 2 senedir osimhen sırtlayıp ateşlemesine rağmen takımı. Biz gerçekleri görüyoruz osimhen bu takıma harbiden level atlattı ama herife düzgün kadro kuramadık. Osimhenle CL hayali bile kurarsın ama icardiyle kuramazsın. Herşey bitiricilik değil artık. Ayrica futbol olarak ne kadar sevmesem de avrupada örnek alınması gereken takımın atletico madrid ve simeone'nin oynattığı futbol olduğunu düşünüyorum. Biz bayern, city, real vs değiliz.

Osiking'in eleştirilecek tek tarafı bu sene bazı lig maçlarında çok dağınık oynadı. Hangi maçtı hatırlamıyorum Samet'ten hava topu bile alamadı. Öyle 3-4 maç haricinde her maç coşturdu bizi sağolsun.

Afrika kupasına gitti adam afrikalı diye mi kızıcaz veya kolu kırıldı adamın.. Şanssızlık.

Tekniği kötü diyenler Napoli de kvara ile neye dönüştüğünü açıp izlesin. Bu adamın arkasına bir 10 no koyun bakalım 40 golü nasıl güle oynaya atıyor. Adam koşmaktan deli gibi sağa sola ileri koşacak derman kalmıyor ki. Arkasına Bruno Fernandes koy bak bakalım.

Sakatlıksız iyi bi sezon gecirir inş 30 gol bekliyorum

Seneye sakatlıksız en az 30 gol yapmalı. Bu sezon çok tatsız geçti.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt