#45 Victor Osimhen (K)

Yüzde yüz katılıyorum bir golcünün gol kataloğu çok önemli, napolide ve geçen sene bizde attığı abuk subuk golleri hatırlayalım çoğu dünyada sadece bu adam atabilir dediğimiz goller. Bu alışkanlık ve özgüven kaybolursa daha geri gelmez gün geçtikçe sıradanlaştırırız adamı onuachudan bir farkı kalmaz
Gol yelpazesi çok geniş değil bence tekniği kısıtlı ama okan sağolsun az olan yelpazeyi de daralttı oyun olarak da bakma sen övüyoz ediyoz ama formu düşük takılıyor

İlk geldiğinde bi fb ve paok maçı hatırlıyorum sahaya zebellah gibi çökmüştü,kafa toplarını topluyodu,topu tutup saklayabiliyodu,servis yapabiliyodu sonra zamanla gelen hava topuna bile çıkmayıp arkaya feyk atan, ofsayttaki adama pas atan,sadece pres yapiyim de gol atabileyime döndü

Bunlar hep idman yetersizliğinden dolayı

İcardi de her türlü yazıyodu psgden ilk geldiği sezon sonra sadece ayağıma getirin topu anca öyle atarıma döndü 3 senedir herifin ayağının tam ortasına top isabet ettirmeye çalışıyoz ne acı

Gol yelpazesi çok geniş değil bence tekniği kısıtlı ama okan sağolsun az olan yelpazeyi de daralttı oyun olarak da bakma sen övüyoz ediyoz ama formu düşük takılıyor

İlk geldiğinde bi fb ve paok maçı hatırlıyorum sahaya zebellah gibi çökmüştü,kafa toplarını topluyodu,topu tutup saklayabiliyodu,servis yapabiliyodu sonra zamanla gelen hava topuna bile çıkmayıp arkaya feyk atan, ofsayttaki adama pas atan,sadece pres yapiyim de gol atabileyime döndü

Bunlar hep idman yetersizliğinden dolayı

İcardi de her türlü yazıyodu psgden ilk geldiği sezon sonra sadece ayağıma getirin topu anca öyle atarıma döndü 3 senedir herifin ayağının tam ortasına top isabet ettirmeye çalışıyoz ne acı
lang da düştü 3 ayda bu okan bizi mahvediyor 3 senedir. Boktan ligde şampiyon oluyoruz diye hoca diye yutturuyorlar hala

lang da düştü 3 ayda bu okan bizi mahvediyor 3 senedir. Boktan ligde şampiyon oluyoruz diye hoca diye yutturuyorlar hala
Lang ztn düşüktü gelmeden izlemiştim he lang %30 geldi %5e düşmüştür tabi osi %80 geldi herifi %10a düşürdü o 10 la bile şampiyonluğa taşıyabiliyor bizi gerçi öyle bir makine öyle leş bir lig seviyesi

Singo da geldiğinde uçup kaçıyodu şimdi kafa topuna çıkamıyo enteresan işler

Gs başkanlığına yükseltilmeli hemen. Gs'nin Jül sezar'ı olmalıdır derhal ve tüm yetkileri eline almalıdır

Kötüyü çağırmak istemiyorum ama ikili mücadeleye giremez bu şekilde sanki ya çok üzüldüm. İşin kötüsü bu girecem diye kendini zorlar 20. dakikada kolu kötü olup çıkmak zorunda kalmaz inşallah

Gençler maçında 11 başlaması lazım fener maçına maç ritmini yakalaması gerekiyor direk ilk maçı fener olmamalı.

Zor gibi, resimden pek belli olmaz ama sakınarak oynar gibime geliyor.

Sakat salat oyundan çıkmadığı ilk devre gibi bir şey çıkabilir karşımıza

Korkarak oynayacak… genclere karsi icardi ile baslayip ikinci devre osiyi denemek gerek

Sanmam ya bir şey olacağını artık valla osi yokluğunda şaka olarak söylemiyorum cidden depresyona girmek üzereyim iyiyi çağıralım napalim herhalde koca kulüp ve futbolcu enayi değildir üstüne düşse daha beter olacak olsa oynatmazlar diye düşünüyorum

1776283840169.webp

Kolunu kaldırmış iyi bari. Kırık sadece ön kolda ise çok hareketini kısıtlamaz diye ümit ediyorum

Geri
Üst Alt