#45 Victor Osimhen (K)

Bir aydır oynamıyor adam ne kadar faydası olur belli değil, birde sakına sakına oynarsa... pff...

sakatlığı muhtelemen sezon sonuna kadar devam edecek. süper lig kupasıyla söyle bir poz vermesini istiyorum.

1776545061426.webp

kupanın %66 sı ona yazar çünkü

valla çok endişeliyim fb maçı kendisinin nasıl döneceğine bağlı tamamen , 11 olmazsa zaten 1 dk bile izleyemem maçı neyin yorgunluğu bir de abi antrenmanda valla osi'nin durumundan dolayı acayip stresliyim inş kupada 11 başlar

Son düzenleme:
valla çok endişeliyim fb maçı kendisinin nasıl döneceğine bağlı tamamen , 11 olmazsa zaten 1 dk bile izleyemem maçı neyin yorgunluğu bir de abi antrenmanda valla osi'nin durumundan dolayı acayip stresliyim inş kupada 11 başlar
fenerbahçe maçı kazanmaktan ziyade osimheni sakatlamaya çalışacaktır. o kadar pislikler ki herşeyi beklerim

Ben de fener maçına yedek mi olsa diyorum. Son 3 maç daha önemli

Bu adamın ne olursa olsun takımda kalması lazım.Taktiksel eksikliği oyun planı eksikliğini tek başına kapatıyor birçok maç.Okan buruk eksik futbolunda bu adam olmazsa gsnin çöküşü başlar rakiplerin güçlendiği takdirde.

Bu macta oynayip kazanirsak zaten son üc macta oynamasina gerek.kalmaz yani son bir dans ,son bir mac koparma bekliyoruz kendinden. Maca cikinca koluna ne takacaklar? Alci ile cikamaz sonucta maca eger cok koruyucu birsey takamazlarsa pislik fenerliler bilerek o kolunu zorlarlar cekerek vurarak.

Geri
Üst Alt