- 29 Ocak 2023
- 15.917
- 8.956
- 1.203
İyi durumda miydi GB maçında? Özeti bile izleyemedim acaba koldan dolayı sıkıntı yaşıyor mu yada hareketini kısıtlıyor mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim gördüğüm farklı bir durum yoktu hirsliydi basıyordu koşuyordu mücadele ediyordu bir tane çaprazdan kaçırdı fazla abanip üstten attiİyi durumda miydi GB maçında? Özeti bile izleyemedim acaba koldan dolayı sıkıntı yaşıyor mu yada hareketini kısıtlıyor mu
İyi durumda miydi GB maçında? Özeti bile izleyemedim acaba koldan dolayı sıkıntı yaşıyor mu yada hareketini kısıtlıyor mu
Sanki sakat icardi gibiydi osi de bişi yoktuİyi durumda miydi GB maçında? Özeti bile izleyemedim acaba koldan dolayı sıkıntı yaşıyor mu yada hareketini kısıtlıyor mu
Ibnelik peşindeler. Ortam verilsin diye uğraşıyorlar. En çok onlara yarıyor ortamın gerilmesiVictor Osimhen'in kolunda sert atelinin üzerinde yumuşak ped olacak FIFA'nın onayı var zaten buna izin veriliyor fenerbahçe neyin kafasını yaşıyor

Bi cacık olmadıBu alçı işi noldu?