#45 Victor Osimhen (K)

Bizdeki maaşını hiçbir yerde alamaz kaldı ki adam burada star herkes deli gibi kendisini seviyor oralara gidince bu kadar ilgide göremez bence 32-33'e kadar suyunu sıka sıka kullanırız gibi geliyor.

10 sene üst üstte şampiyonluk yaşatsın sonrasında bakarız şimdilik olmaz.

babanın varlığı rakip stoperleri dumura uğratıyor resmen. oosterwolde dingili maç boyu oyuna dahil olamadı, ileri çıkamadı, osimhen bastığı an taca ya da uzun vurdu. icardi bi girdi dk 85 falan hemen attı vücut çalımını. osimhensizliğin ne demek olduğunu gösteren bir sekanstı.

@Alper Altun renktaşım tam da sabah konuştuğumuz konu. Mesela Feldkamp (Allah rahmet eylesin çok büyük td idi) olsa şu olay mümkün değildi.

Yani OB’yi çok eleştiriyorum ben de bu konuda ama belki de bir yandan da yoğurt yiyişi böyle ve işe yarıyor
Biz Kemerburgaz'in sistemini bilmiyoruz ki? Feldkamp dedigin 30 yil onceki donemde -burada cogu kisinin donla gezdigi bir zaman- burada calisti. O zaman ki hayat ile suan ki ayni olabilir mi?

30 yilda hayatta neler degisti neler. Insan tanidigini niye getiremesin antrenmana? Ya da bir influencer sanirim kendisini tanimiyorum da. Bunlar belirli gunlerde belirli saatlerde, izin alinip yapilabilir zaten kimse kafasina gore adam iceri soktugunu dusunmuyorum.

Çok ciddi bi teklif gelmezse gitmek isteyeceğini sanmıyorum. Yarım yamalak oynadığı sezonda CL top 16 yapıp ligde şampiyon olduk, seneye doğru takviyelerle daha iyisi neden olmasın? Kaptanlığı da alır, daha ne olsun?

Geri
Üst Alt