Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.758
- 66.835
- 5.003
Kral tesisleri yukardan teftiş ediyor aynı zamanda. Mekanın sahibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yener hoca cikarmis alciyi .d

Abi bunlar nasıl korkuluk Allah aşkına. Videoyu izlerken bile tedirgin oluyorum. Ne bir doğru düzgün bağlantı var ne bir şey var. Şuraya baksanıza ya.
Abi bunlar nasıl korkuluk Allah aşkına. Videoyu izlerken bile tedirgin oluyorum. Ne bir doğru düzgün bağlantı var ne bir şey var. Şuraya baksanıza ya.
Merak etmeyin onlar 3 vida ile tutturulan korkuluklar değil. Abim bu işi yapıyor. Çinliler yapmadıysa sorun olmaz@Veli Baltacı
Gülüyon da Çin'de aynı bu tarz korkuluk yüzünden biri 30. kattan filan aşağı düşmüştü.
keşke her şeyin başında sen olsan yav. her şeyin en güzelini en doğrusunu düşünüyon hep. allah seni başımızdan eksik etmesin onur abim benim. <3@Veli Baltacı
Gülüyon da Çin'de aynı bu tarz korkuluk yüzünden biri 30. kattan filan aşağı düşmüştü.
Valla renktaş inşallah diyeyim ama görüntü hiç hoş değil. Şunu güvenip de evimize hiçbirimiz taktırtmayız. En azından ben taktırtmam diyeyim.İSG uzmanı onay vermiştir yav
cüce abinin abisi bu işi yapıyormuş bak bir şey olmaz diyor, rahatta kal. bana da wow atma, sevdiğimden takıldım öyle sadece yav.Valla renktaş inşallah diyeyim ama görüntü hiç hoş değil. Şunu güvenip de evimize hiçbirimiz taktırtmayız. En azından ben taktırtmam diyeyim.

keşke her şeyin başında sen olsan yav. her şeyin en güzelini en doğrusunu düşünüyon hep. allah seni başımızdan eksik etmesin onur abim benim. <3
Reis o vidaları bize atsalar 40.kattan üzerimize çullansalar yine bişi olmazcüce abinin abisi bu işi yapıyormuş bak bir şey olmaz diyor, rahatta kal. bana da wow atma, sevdiğimden takıldım öyle sadece yav.![]()