#45 Victor Osimhen (K)

İyi bari, adamı Milli takımından ödünç alarak kullandık bu sezon resmen, bir de sakatlıkları oldu kafayı yersin.
Yine de arkasına Osimhen sakat veya cezalı olduğunda birisini bulmamız gerekiyor. Ya da etrafına. Ornek veriyorum devre arası Lookman alsa idik, Osimhen sakat oldugunda forvet de oynardı.

Şükürler olsun ki bizdesin kral. Takımın kaptanı herşeyi. Çok seviyorum bu adamı forma giydiği her maç canını dişine taktı bu sene. Forvet hattının onurunu şerefini kurtardı. Konsantre olduğunda feneri kucağa alıyor sürekli. Lanet süper kupa maçında oynasaydı kupayı da alırdık bu kuşlardan. Oynamadığı her maç sıkıntı yaşadık.

hem dünya kupasi yok, hem afrika kupasi yok, hem de sezon basi kampi yiyecek

en son ne zaman sezon öncesi kamp yemistir o bile belli degil

yeni sezonda güclendirilmis bir osimen izleyecegiz umarim

rakibimiz bu sezon iki tane osimen parasi harcadi yine de rezil oldu

yeni sezonda 3-4 osimen parasi harcarlarsa sasirmam

nasil olsa limit yok, paranin da nereden geldigini kimse sorgulamiyor

o yüzden su ortamda bu herifi ben 200 milyona bile satmam

Bu sezon adına son bir şarkı osi. Yalnız gözünü seveyim artık şu öfkeni biraz kontrol et. Sınırda olduğun için tetikçiler fırsat kollayacaklardır

Real Barca Arsenal ha
Bunlardan Osimhen'i alan CL'yi alir seneye NET
fiyati da ona gore olur dolayisiylen

hayret kimse yazmamis
oynadigi top skandal
rezalet paslar atiyor rezalet dokunuslari var rezalet sutlar cekiyor
bizdeki en kotu maci olabilir

Sahaya patır patır bırakıyor bugün öyle böyle değil.

Kimseye kızmayın İcardi ve bu adam Okanı hoca yaptı. Kırık elle oynuyor. Kenardaki bostan korkuluğu hocalık yapsın da maç alsın.

Agzimiza sictin agzimiza. İlk golde topun ustunden atladi rakibe verdi topu mac 1-1’ken net golu kacirdi sonra Gunay’in kirmizi yemesine sebep oldu.Sic biraz daha sic kokusu geldi tv basinda bizlere.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt