#45 Victor Osimhen

1725323501756.webp

1725323523175.webp

1725323536677.webp

1725323583363.webp

Victor Osimhen: "Galatasaray'ın harika, inanılmaz taraftarları var. Gecenin bu saatinde beni karşılamaya geldiler ve beni ne kadar çok sevdiklerini hissettirdiler. Ben de her maç kendimi onlar için adayacağım. Atacağım her golde onların benim için çığlık atıp tezahürat yapmalarını bekliyor olacağım."

Ekli dosyayı görüntüle 260073

Victor Osimhen: "Galatasaray'ın harika, inanılmaz taraftarları var. Gecenin bu saatinde beni karşılamaya geldiler ve beni ne kadar çok sevdiklerini hissettirdiler. Ben de her maç kendimi onlar için adayacağım. Atacağım her golde onların benim için çığlık atıp tezahürat yapmalarını bekliyor olacağım."
Ocakta gitme, golleri at, sezon sonu güzelce uğurlarız.

Sezon sonu 20’ye aliriz biz bu herifi aha yazdim buraya herif geberecek mutluluktan la.Herif dunyanin en pahali 5-10 futbolcusundan biri su sevince bak.Olmazsa Onyekuru gibi 2-3 kere daha kiralariz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

cöp fln yazın

degeri düşssün alalım

merhaba kardeşim allah yolunu bahtını açık etsin

Bu transferin amaci sezon ortasinda olasi bi Davinson satisi olabilir mi acaba diye dusunmuyo degilim.Herifler Davinson’un bonservisinden dusmek icin mi yaptilar acaba boyle biseyi valla kotu kotu seyler geliyo aklima.Davinson’u bi sekilde elimizden kaciracakmisiz gibi geliyo devre arasi ya da sezon sonunda Napoli’ye dogru.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt