#45 Victor Osimhen

Transfer sezonu da söyledik bağıra bağıra… 75 milyon Osi için verilir, risksiz bir transfer dedik… onun gibisini bulmak için 75 ten daha fazla harcarız demiştik…
Öyle zaten Osimhen olmadığı senaryoda şu noktada olamazdık kaleci ve forvet konusunda hiç acımadan parayı basmak gerekiyor.

.

1761512410784.webp

Daha hazır değil + BAY da yardım etmiyor. Şimdilik Yunus ile idare ediyor.

net kacırdıkları haricinde de inanılmaz skor yapıyor. onları da atacağı bir sezon yasasak 50 golle bitirecek belki ligi. sadece kaleye sutları olarak bakmayın asist öncesi toplarda da var hep. onlar da çok mühim. attıkları kadar attırmaya da oynuyor. simdiye kadar bile en az 3 4 fark yapardı onları kendi denese.

Hagi‘ye yasim yetmiyor

Benim GS formasi altinda gördügüm en iyi ve en büyük topcu bu adamdir
Hagi ile Osimhen ile Osimhen arasinda bazi benzerlikler var ancak bireysel ozellikler olarak degil tabi.Ikiside kulubu sahiplenen ve caliskan futbolcular.Hagi bireysel anlamda top teknigi ust duzey yasina gore hareketli bir futbolcuydu.Defansif ozellikeri zayif oyun gorusu muazzamdi.Bi tribunu kaplayacak kadar Hagi pankarti acilirdi.Iki oyuncuyu kiyaslayacak olursak Hagi gordugum en ozel futbolcu Osimhen de gordugum en yirtici savasci futbolcu.Ikiside bu kulubu amator ruhla sahiplendiler ikiside her rakibe karsi ayni hassasiyetle oynuyorlar.Ama Osimhen hangi donemde oynasa daha iyi olurdu dersek Sneijderi ilk aldigimiz donem ceyrek finalde Real Madride karsi oynamasini isterdim o kadroda.

yeni tdmiz ilkay, yeni kaptanimiz osimen olmali

Saka maka bir yana, bir avrupa kulubu kapimiza calarsa kac para isteriz?

Lewanin yerine Osimhen istiyorlar mesela

Rakam kac olmali

Yalnız Sahada değil saha dışında da saplıyor aslanım

Geri
Üst Alt