#45 Victor Osimhen

Football Soccer GIF

2 sezonda sadece dandik ligin yarısında oynayarak fener'in terörist medyasının abarttığı bonservisinin yarısını havadan çıkarttığı için krala teşekkür ederiz. avrupa'da yaptıklarına girmiyoruz bile.

inşallah seneye kesintisiz, 1 noktadan sonra kolunda kaptanlık pazubandıyla da izlemek nasip olur.

Yokluğunda yine bir başka maçta puan bırakıp, gol atamadan mağlup olduk.

Son maç zaten kim sallar artık, lig bitti gitti diyenler de haklı fakat Osimhen'e özel parantez açmak için yazıyorum bunu. Geçen sezonun son maçı Başak maçını hatırlayalım. Zaten şampiyonduk ama sağında solunda Yusuf Demir ve Kutucu ile kendini paralıyordu, çıldırmıştı sahada kazanmak için. Üstelik kiralıktı. Golünü de atmıştı nihayetinde.

Adamın görmezden gelinmesine ifrit okuyorum. CL de mal gibi gruptan elenip geldiğimiz günler çabuk unutuluyor. Yarın fenere gitsin fener yürüyerek şampiyon olmazsa hiç bir şey bilmiyorum.

Şu takıma ilk başta adam gibi 10 numara alın bu adam rahat etsin gerisinin önemi yok şu adama net ara pasları, hava topları atabilen bir 10 numara alalım yoksa akıl sağlığını kaybedecek.

Büyüklüğü ve takıma kattığı gücün suyun karşı tarafındaki tezahürüne bak.

Geri
Üst Alt