#45 Victor Osimhen

9 no al forma alalım dayı.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şanlı Galatasaray'ın kaptanlığını reddetmesi hoş değil vermeyin abi adam ıstemıyorsa adam mı yok

kotu futbola tahamullu yok , Juventus deplasmaninda gorduk attigi gole sevinmedi bile.
Takim boyle giderde devre arasi bikip gitmek isteyebilir.

Osimhen'i çok seviyorum, yani bize hatta ülkeye gelmiş en iyi birkaç yabancıdan biri. Süper golcü. Naçizane bir "amam" var. Bazı zamanlarda anlamsız triplere girip duruyor, bir çözemedim. Bazen kendi kendini dışlar gibi duruyor. Kulübü çok sevdiğini söylüyor ama belli etmiyor sanki.

Özellikle son şampiyonluk kutlaması otobüsünde tek başına alt katta takılmasına bir kuruldum ben. Yukarı çıkıp çıldırmalıydı demiyorum ama böyle kendini bir kapatıyor anlamsız şekilde. Pazubant takdim ediliyor, istemiyor filan.

Şahsen bu adamın yerinde olsam bu transfer planlaması ile ne kadar sevsemde durmam bu kulüpte. Bu kadar çabalayan adamın etrafını adam gibi dolduramıyorlar beceriksizler kaç senedir.

Osimhen'sin oynadığın takım 2 pas yapamıyor. Yandan orta gelmiyor. 10 numara yok sana al da at diyen yok hiçbir bok yok takımda.

Devre arası gidebilir.

Şuan para ederken satmak lazım

Etrafına düzgün kadro kurmayacaksan tutmanın bir anlamı yok bizim takımda olmasının bir manası yok

Victor Osimhen gibi Dünyanın en iyi Santraforlarından birinin bizimle olması, formasının üstündeki 5 yıldızlı armaya aşık olması çok özel hissettiriyor. Bu senede Şampiyonlar Ligi ve Türkiyede başlı başına başarı sebebi olacaksın.
HOzXk5bX0AAwtfb.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt