#45 Victor Osimhen

bu burunla ayak ucuyla ofsayt işlerine bi ayar gelmiyo muydu ben mi yanlış hatırlıyorum. tam vücut geçince mi ne olacaktı. raindrop ball gibi ilk uygulamasını gene bi boklu dere iç saha maçında deneyimleyeceğiz heralde.

1000173167.webp

We have Osimhen they don’t diyebiliriz sadece baska yazacak cümle yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yegane misyonumuz sonrasına hazırlanmak olur. Travma bir sporcu, yürüyen Galatasaray.

Osimhen oynamadigi her macta rezalet yasariz, herif tek basina hücüm gücünü üstleniyor, kanatlardan neredeyse hic katki olmuyor. Leao gelisi ile umarim cok daha rahat ve daha fazla gol imkani bulup biraz daha az efor ederek oyniyabilir.

yeteri kadar ilerde topla buluşturamıyoruz 1-2 orta denk gelirse, kanatlardan ayağına alda at diyebileceğimiz pas gelmiyor.

ona rağmen 3 maç 5 gol 2 asist.

saygılar.

Ne forvetler gördük. Tanjular, hakanlar, buraklar, saunders, drogba, jardel, icardiler. Her birinin hastasıydık bir dönem..
Ama bu bambaşka birşey. Rahatlıkla gelmiş geçmiş en iyi forvetimiz diyebilirim..

Rakip kaleciyede acıdım bir ara. Karşısında ne zaman osimheni görse panikle taça vurdu topları.. Gözüne öcü gibi görünüyordu herhalde :)

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seni şimdiden özledim be yürüyen Cimbom.

Şimdiden olmayacağın günlerin ateşi çöktü yüreğime.

Unutulmazsın

Geri
Üst Alt