#45 Victor Osimhen

Çok net bir biçimde iğne ile miğne ile Sporting maçında sahada olmalı. En azından 45 dakika oynamalı. Baktı çok gitmiyor ikinci yarı çıkar. Gerekirse Kocaeli maçında oynamasın. Yeter abi ya. Lig maçlarında da diğer eşekler oynasın bir zahmet. Ben artık hiçbir CL maçını Osimhensiz oynamak istemiyorum yahu yeter!
hiç risk etmeyek bence abi, sporting zor kapanıp kontra kovalamak lazım. osimhen sağlam lazım.

sakatlandıktan sonra yarım saat top oynadı, golü de sakatken attı zannedersem. bi sıkıntısı olduğu kesin ama çok ciddi bişey olduğunu sanmam. istese sporting maçında bile oyanr bence.

Çok net bir biçimde iğne ile miğne ile Sporting maçında sahada olmalı. En azından 45 dakika oynamalı. Baktı çok gitmiyor ikinci yarı çıkar. Gerekirse Kocaeli maçında oynamasın. Yeter abi ya. Lig maçlarında da diğer eşekler oynasın bir zahmet. Ben artık hiçbir CL maçını Osimhensiz oynamak istemiyorum yahu yeter!
Bu tarz bi sakatlıkta iğneyle oynaması takıma fayda değil zarar verir bence dinlendirilmeli

İğne işini geç abi daha sezon yeni başladı. Oynamasın yapacak bişey yok bi maç için 3 ayı riske edemeyiz

Başlığa nazarlık mi ekliyoruz. Nazar duası mı bilmiyorum ama pamuklara sarmak gerekiyor.

Umarım çok ciddi bir şeyi yoktur ama en ufak risk varsa Milli araya kadar olan 3 maçta da dinlenmeli. Sezon çok uzun Osimhen bize inanılmaz lazım takımın her şeyi resmen.

Fbli Gürkan Kubilay 3 4 ay oyainayamaz diye nara atıyormuş

şu işi bir yerde kırması lazım her maçı endişe ile izliyorum ya acaba bir şey olur mu diye böyle olmaz baba yani

yok abi yok ben dönüp dönüp aynı yere geliyorum artık ilahi güçler mi nazar mı nedir hiçbirini ben kabul etmiyorum şurada şöyle giderken bu sakatlık ben kabul etmiyorum yani bu dünyada,evrende adalet filan yok ben kabul etmiyorum bu durumu , haksızlık bu
1788555679427.webp

Geri
Üst Alt