46. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ali Ozer!

Bari 10 puanı sevdiğin şarkıya verseydin. :D
Aslan strateji yapmadıysan senden kesin puan aldım ,
sana ait olduğunu tahmin ettiğim 2 şarkı vardı birine 12 puan birinede 5 mi ne verdiydim ama şimdi sen böyle diyince şaşırdım biraz ama 10 verdiğimi senin göndermen imkansız eğer sen göndermişsen şaşırırım .
Sana puan verdiğim kesin gibi ama bilemedim şimdi !

Kesin 6-10 arası bitireceğim. Ama hak ettiği ilk 5 olan bir şarkı.

Aslan strateji yapmadıysan senden kesin puan aldım ,
sana ait olduğunu tahmin ettiğim 2 şarkı vardı birine 12 puan birinede 5 mi ne verdiydim ama şimdi sen böyle diyince şaşırdım biraz ama 10 verdiğimi senin göndermen imkansız eğer sen göndermişsen şaşırırım .
Sana puan verdiğim kesin gibi ama bilemedim şimdi !

Umarım sana puan vermişimdir abi. 12 puanı bana vermemişsin onu anladım umarım 10-8 vermişsin en azından. Çünkü normalde ben o şarkıya puan vermesem, beni linç edebileceğin tarzda bir şarkı. :D

Puanları yolladım.

Aslında 12 verdiğim şarkıdan rahatsızım ama o sanatçı ve şarkısı o kadar önemli ki dayanamadım.

Bir daha playlistte görürsem kolay kolay puan vermem ama, bu son.

@Ahmet KOLKOPARAN ,
Abi Aslan sana ,
adam sendeci , bana dokunmayan yılan bin yaşasıncı , anti-demokratik , otokratik ve daha bir sürü bilimum ağır ithamları içeren birşey demiş
, cevabını alalım :oley:

Aslan kardeşim ne dediğini bilen bir kardeşimdir. Baktım öyle birşey dememiş.

Ayrıca şarkıları dinlemediğim konusu tamamen medyanın uydurmasıdır.. Kişisel haklarıma saldırı ve komplo söz konusudur.
Gerekli yasal makamlara başvurumu yapacağım. ( Yapmasına yapalım da yasal makam da BPL ci yi mi :38573: )

puanlarımı yolladım biçok şarkıyı bilmediğim halde playlisti beğendim

Göndermişem hacıyı da çarşıya. :D

Bu arada ben daha yeni dinlemeye başlıyorum :D

Yine kaçırdık yarışmayı. İki gün üst üste olmaz dediydik.. :38573:

Üzerimde pis oyunlar oynanıyor, akşam açıklayacağım. Ben ve lobim gerekeni yapacağız :oley:

Şaka maka şu kazanamama lanetini kırarsam elimde çok sağlam 3-4 şarkı daha var. Belki daha çok birinclik de çıkarabilirim.

Ama önce şu saçmalığa son vermem lazım.

Patlayan şarkılarıma puan versem mi vermesem mi bilemedim :oley:

Geri
Üst Alt