46. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ali Ozer!

Basliga bakmadan yanlislilla giren adam burada noluyo der. Verecem, vermelisin, vermeliydin, hakediyo ver tovbe.

24 şarkıyı da burada geyik yaparak dinledim, benim için gayet keyifliydi, liste de güzeldi. Başta da söylediğim gibi 5 tane şarkı vardı kendi playlist' imden dolayısıyla yüksek puanlar da onlara gitti, aralarına sadece bir şarkı girdi, kimin merak ediyorum, ilk defa dinledim ve çok güzel bulduğumu söylemeliyim. Benim şarkı ilk 10' a bile giremez, o yüzden diğer kedilerin göstereceği performans önemli.

Oylarımı bu mesajın akabinde gönderiyorum :)

2. yarışma da Lara Fabien verisyonu ile katılıp sondan 2. olduğum şarkıydı.

Yasaklı listesinde ondan paylaşıyorum.

Puanlarımı yolladım, ilk kez duyduğum harika parçalara iyi puanlar verdim.

En az 2-3 şarkısını dinlediğim ama burada ilgi görmez diye yarıştırmadığım bir şarkıcının burada bir ihtimal ilgi çekebilecek bir parçası var. İlk kez dinledim. Umarım iyi bir derece alır. 12-10-8'imden biri ona.

Ağabey ben seni orta kulak iltihabı falan oldun sanıyordum ama senin durumun çok daha vahimmiş. Sanki cüce tanrısı ''Reorx'' kafana çekiç ve örsle öyle bir vurmuş ki, o nadide beynindeki ''güzel'' ve ''estetik'' olanı algılama yetini kaybetmişsin. Bak güzel insan;ağabeyim olduğun için ''şuursuz'' falan demiyorum. Elbet bir açıklaması vardır. Senin bu hallere düşmene inan üzülüyorum. Sizin lobi, işleri berbat ettikçe ben toparlayacağım diye o pürü pak halin, çamur deryasına dönüyor. Üzülüyoruz ağabeyim senin için.

Ama sen üzülme ağabeyim. Bu karanlık günler de geçip gidecek. 15 gün ''hava değişim'' izni verdik sana. Bozulan psikolojini, darmadağın olan fabrika ayarlarını, kısmetse düzeltip geleceksin. Ben eminim buna. Sırf senin için bizde kedi kardeşlerimiz ile konuşacağız. Şu son ''3'' son ''5'' işgallerinden kendilerini vazgeçireceğiz. Dağ gibi adam gözümüzün önünde erisin istemiyoruz. Zira daha önce de söyledik, bir B. Arda Aycan kolay yetişmiyor. Ellerinden öperim. Saygılar, sevgiler.

Puanlarımı yolladım 12 puanımı beğenerek dinlediğim bir şarkıya verdim yanılmıyorsam kendisi lobimizin ağabeylerinden biri:DBenim iş artık Ozan ağabeye kaldı 4 puan verdiği an meşaleleri yakıyorum:D

Arda ağabeyden sanırım ilk kez puan alacağım bu kez inanıyorum:D

Puanlarımı yolladım 12 puanımı beğenerek dinlediğim bir şarkıya verdim yanılmıyorsam kendisi lobimizin ağabeylerinden biri:DBenim iş artık Ozan ağabeye kaldı 4 puan verdiği an meşaleleri yakıyorum:D

Arda ağabeyden sanırım ilk kez puan alacağım bu kez inanıyorum:D

Büyük avatar yakışmış Uğur'um :D

Kazanamazsam ismimin başına B. koyacağım artık. :D

Geri
Üst Alt