- 26 Eylül 2010
- 11.290
- 5
- 1.053
9.oldum.
Serdar Alp dışında 12 puan bile vermediler.
Allah ıslah etsin ne diyeyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
9.oldum.
Serdar Alp dışında 12 puan bile vermediler.
Allah ıslah etsin ne diyeyimSerdar benim padawan'dır doğru hamle yapmış
![]()
O değil Wind Of Change az daha şampiyon oluyordu. (Metal ve Hard konseptinde) Yiğit Abi bile isyan etmişti ki adam o günden beri yarışma da düzenlemiyor.![]()
Senin Rolling Stones - Angie çok net şampiyon olmalıydı bence ama Aslan kardeşim de şampiyon olamama ağırlığı öyle bir artmış ki gitmiş gözden kaçan en bomba parçalardan birini bulup gelmişO değil Wind Of Change az daha şampiyon oluyordu. (Metal ve Hard konseptinde) Yiğit Abi bile isyan etmişti ki adam o günden beri yarışma da düzenlemiyor.![]()
3-6 arası birşey gelir o zaman yine anlaşıldı![]()
![]()
Metal müzik yarışmasında ''Wind Of Change'' kazanmış olsa idi, dükkanı kapatıp gitmek gerekirdi herhaldeYiğit'in yarışmacılara inancı kalmamış demek
Hatırlar gibiyim öyle bir serzenişini ben yoktum sanırım da söylemişti bana, ben de demek ki sağlam ot tüttürmüşler tarzı bir şey demiştim
![]()
![]()
Senin Rolling Stones - Angie çok net şampiyon olmalıydı bence ama Aslan kardeşim de şampiyon olamama ağırlığı öyle bir artmış ki gitmiş gözden kaçan en bomba parçalardan birini bulup gelmişYoksa Angie çok net şampiyonluğu hakediyordu ve olmalıydı da
![]()
12 veya 10 ver kurtul kardeşimCiddi stres altındayımSana yüksek puan vermiş olsam da kurtulsam dilinden
![]()
12 veya 10 ver kurtul kardeşimHerşey tamamen senin elinde
![]()
Öylesine muazzam bir parçayı da 30 yarışma boyunca saklamak hangi akla hizmet ediyor onu da çözebilmiş değilimSorma ya adam gitti benim 30 yarışmadır sakladığım şarkının karşısına neyi çıkardı.![]()
İnşallah ile maşallah ile olsa bu işler keşke ama olmuyor demek kiErman'a inşallah 12 puan vermişimdir. Sübaneke, dinimiz, amin.
Öylesine muazzam bir parçayı da 30 yarışma boyunca saklamak hangi akla hizmet ediyor onu da çözebilmiş değilimQueen - We Are The Champions parçasının olduğu yarışma hariç şu son 5-6 yarışmadan birinde o parçayı kullansan çok net şampiyondun
Çünkü bu yarışmaların katılımcıları rockçı ağırlıklı idi ve Rolling Stones'a puan vermeme gibi bir ihtimalleri yoktu
![]()
İnşallah ile maşallah ile olsa bu işler keşke ama olmuyor demek kiBüyük bir merakla sonuçların açıklanmasını bekliyorum. Hemen akabinde ciddi bir görüşmemiz olabilir
![]()
![]()
Şu son 5-6 yarışmadan bahsediyorum zaten Alpay'ımİyi de siz yoktunuz ki saklarken.
Son 10 yarışmadır varsınız o da bazen sen yoksun, bazen Ozan Abi, bazen Ayberk Abi. Yiğit Abi zaten 40 yılda bir var.
Rock ve rock tonu olan şarkı denemedim bile nerede ise.
İyi de siz yoktunuz ki saklarken.
Son 10 yarışmadır varsınız o da bazen sen yoksun, bazen Ozan Abi, bazen Ayberk Abi. Yiğit Abi zaten 40 yılda bir var.
Rock ve rock tonu olan şarkı denemedim bile nerede ise.
Ahahahahahahİki yarışmadır düşük puan veriyorum kardeşimÖncesinde yüksek idi
Her zaman rakı içelim tabi
![]()
Şu son 5-6 yarışmadan bahsediyorum zaten Alpay'ımBen nereden bileyim zaten 12. ESC yarışmasında kimlerin yarıştığını
Hard Rock parçalar değil lakin bu tarz Soft Rock parçalar her zaman tutar.
yolladım puanları kesin bnm 1.olmam lazım