Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.911
- 23.467
- 3.723
Obaa kazanırsam 47. yarışmayı kazanacak şarkıyı buldum. Hem de bundan daha net kazanır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vallahi bu defa senden 12 veya 10 bekliyorum tetikçi Mehmet bey![]()
MalesefAdımın baş harfiyle başlayan bir şarkı veya grup ile katıldıysan neden olmasın![]()
45 dakika içinde bitmez ve ŞL maçları kaçar hiç kasma boşunaSonuçlar 21:00 sularında açıklansa çok güzel olur, 2 saat kadar yokum. 21'de açıklanmaya başlansa 45 dakika içinde biter ve ŞL maçlarına yetişmiş olur herkes, ne dersiniz ?
45 dakika içinde bitmez ve ŞL maçları kaçar hiç kasma boşuna![]()
Madrid maçında uzatma izleyeceğiz. Monaco maçı da gider, gelir. Arsenal tek farkla kazanıp elenirse mis gibi olur![]()
.Yetişirsin sıkıntı yokKendiniz kaybedersinizinşallah yetişirim, görüşmek üzere bayım.

Madrid maçında uzatma izleyeceğiz. Monaco maçı da gider, gelir. Arsenal tek farkla kazanıp elenirse mis gibi olur![]()
Obaa kazanırsam 47. yarışmayı kazanacak şarkıyı buldum. Hem de bundan daha net kazanır.
Bir gün bana 3 misline 2000-3000 arası kazandıracak bir kupon yapmanı rica ediyorum Ozan beyMadrid maçında uzatma izleyeceğiz. Monaco maçı da gider, gelir. Arsenal tek farkla kazanıp elenirse mis gibi olur![]()
Sonunda Aslan sendromuna girdi. Yarışma sonrası lobi başkanını değiştirmeye kalkma sende![]()
Yok hacı biz dediğimizi yaparız. Yapamasak da bizi buralara taşıyan güce ihanet etmeyiz.![]()
Allah Allah deyip geçer Genç Osman oyy oyy Ozan TokgözYok hacı biz dediğimizi yaparız. Yapamasak da bizi buralara taşıyan güce ihanet etmeyiz.![]()
Nerelere taşıyan kardeş?![]()
Bir gün bana 3 misline 2000-3000 arası kazandıracak bir kupon yapmanı rica ediyorum Ozan bey![]()
Nerelere taşıyan kardeş?![]()
Ağabey kedilerin moderatörlükten ileri gidemediğini hala fark etmemiş olman cidden enteresan![]()
6 yıllık GSE, moderatörlük kolay vucuda gelmedi.![]()