46. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ali Ozer!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben düzenleyeyim istiyorsanız :D Ama puanların güvenliğini garanti edemem :D

Teşekkür ederim. Son derece özensiz doldurulmuş bir kayıt. PC mikrofonu ile onboard bir ses kartıyla falan. Bayağı eski. 2 yıl olmuştur.
Netten bulduğum geniş bir MD altyapı-enstrümantal arşivim var. Genelde ses tonuma yakın olanları topluyorum.
Aynı zamanda müzik-ses dosyası arşivim de oldukça geniştir. Bol miktarda midi var elimde. MP3 var , klip var.

Aşağıdaki gibi :)

adsc4b1zw.jpg

Başarılı bir arşivleme abi. Konuyu dağıtmak gibi olacak ama, şimdiki genç enstrümantist adayları çok şanslı. Mp3 var youtube var,notalar var izle dinle oku. Ben Çetin Akdeniz in kasedini 3 defa satın almıştım. İleri geri sarmaktan 2 defa kopmuştu. Hey gidi günler hey.

Koskoca Adminlerin bile yarışma bekleyipte konusunun açılmadığını ilk defa görüyorum :D Tuncay Tum Aloooo! Kardeş orada mısın? Sesimiz geliyor mu? :D Bir kayıt patlatıver de neşemiz yerine gelsin :asd:
Yarın bizim firmanın pc lerini güncelliyeceğiz abi yoksa bilirsiniz sizi kırmam patlatırdık bir yarışma :)

Tolga Aybakan bu iş sana kaldı, sıra sende kardeşim. O uğurlu ellerinle açıver başlığı.

Ha uğur demişken yazmadan edemeyeceğim. Uğur İz'ın MYC almasını doğru bulmuyorum. Kendisi istemiş olabilir ama kendisi çok şey isteyebilir. Beni öldürün dese öldürecek misiniz? Şüphesiz ki, bu kedi lobisini eksik bırakmak adına yapılmış bir operasyondur.

Tolga Aybakan bu iş sana kaldı, sıra sende kardeşim. O uğurlu ellerinle açıver başlığı.

Ha uğur demişken yazmadan edemeyeceğim. Uğur İz'ın MYC almasını doğru bulmuyorum. Kendisi istemiş olabilir ama kendisi çok şey isteyebilir. Beni öldürün dese öldürecek misiniz? Şüphesiz ki, bu kedi lobisini eksik bırakmak adına yapılmış bir operasyondur.
Bakıyorumda sen kedi lobisine geri dönmüşsün. :)

Başarılı bir arşivleme abi. Konuyu dağıtmak gibi olacak ama, şimdiki genç enstrümantist adayları çok şanslı. Mp3 var youtube var,notalar var izle dinle oku. Ben Çetin Akdeniz in kasedini 3 defa satın almıştım. İleri geri sarmaktan 2 defa kopmuştu. Hey gidi günler hey.

Aynen öyle. Ben de bir program bulup kurmuştum. Normal şarkılardaki sözleri siliyor. Ama çoğu şarkıyı başaramıyordum. Çünki prg çok karmaşıktı.

Şimdi özel md altyapı youtube kanalları var. Bir sürü parçaya ulaşmak mümkün

Oğlum her gün yarışma mı olur? Oturun oturduğunuz yerde :D

Bence de bu saatten sonra zor gibi artık :red: Yarın 19:00-20:00 civarı gibi kayıt alınsa hiç fena olmaz :)

Yarın makul bir saatte açılsın yapılacaksa, şimdi açılacak yarışmanın playlist' i gecenin 2' sinde gelir.

Aynen. Bugüne yetişmez artık playlist. Haa neden o zaman baskı yapıyorsun dersen, şimdiden ısrar ediyorum ki, tamam la lanet gitsin, yarın yaparız desinler. :D

Saat 1'e kadar şarkı gönderemeyecek adamlarla yarışacak isek yarında yapılmasın bu yarışma. Ayıp yahu.

1 saatte kayıt dolduramayacak hale gelmişsek, yarışmayı 1 hafta sonra yapmak lazım :D Gerekli talep yok demektir :D

Abi gerekli talep sürekli aynı kişilerden geliyor farkındaysan. :D o kişilerin de hepsi şu an çevrimiçi değil. Bu yüzden kayıtlar geç dolar bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt