46. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ali Ozer!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bıkmadın mı adama sürekli 12 verip, 0 almaktan :D

Şarkıya veriyorum ağabey,bizde şike olmaz :D Adamın müzik anlayışı bana paralel ne yapayım,o 0 puan veriyorsa kendi sorunu :D

(Yine kafam karıştırılmaya çalışıyor gibi ya neyse)

Bu arada dikkatini çekerim; bıraktığım andan beri liderlik koltuğunu alamamışız, son bıraktığımda ilk 3 sıra bizdeydi. Bana zayıf halka,Erman'a zapzayıf halka demişsin ama "Theory of Statistics and Mini Skirt" çökmüş oldu böylece :D

@Ali Ozer tebrik ederim.

Bu arada @Ozan Tokgöz ve @Erman Türker ruhum sizlerleydi farkettiniz değil mi :D

Black Sabbath'a "O şarkıya o kadar puan mucize" diyen @B. Arda Aycan ağabeyin de müzikten ne kadar anladığı yine teyit edilmiş oldu :D

Ozan sana 12 puanı verirdim hakikaten de yoktum, neyse sıvışayım :D

Arda ağabey için söyleyecek bir şey bulamıyoruz artık :D Bu müzik kulağı ile nasıl o kadar şampiyonluk kazanmış muamma :D Yalnız kendisi ile ilgili hain planlarım var. Diyorum ki, kendisini kaçıralım. Şöyle hangar gibi bir yerde zorla tutalım. Çekelim elektro gitarları, sabah akşam çöp senfonisi verelim :D Çin işkencesi nasıl yapılır görsün :D

Şarkıya veriyorum ağabey,bizde şike olmaz :D Adamın müzik anlayışı bana paralel ne yapayım,o 0 puan veriyorsa kendi sorunu :D

(Yine kafam karıştırılmaya çalışıyor gibi ya neyse)

Bu arada dikkatini çekerim; bıraktığım andan beri liderlik koltuğunu alamamışız, son bıraktığımda ilk 3 sıra bizdeydi. Bana zayıf halka,Erman'a zapzayıf halka demişsin ama "Theory of Statistics and Mini Skirt" çökmüş oldu böylece :D

Senin zayıf halka olman zaaflarından :D

Arda ağabey için söyleyecek bir şey bulamıyoruz artık :D Bu müzik kulağı ile nasıl o kadar şampiyonluk kazanmış muamma :D Yalnız kendisi ile ilgili hain planlarım var. Diyorum ki, kendisini kaçıralım. Şöyle hangar gibi bir yerde zorla tutalım. Çekelim elektro gitarları, sabah akşam çöp senfonisi verelim :D Çin işkencesi nasıl yapılır görsün :D

Elektro gitar sevmediğim, rakip lobinin uydurması ve algı operasyonudur :D

Elektro gitar sevmediğim, rakip lobinin uydurması ve algı operasyonudur :D

Yıllar önce gecenin 12 si. Çıkmışım bizim grubun odasına. 2. katta.. Aldım elime elektro gitarı. Açtım sesi. Başladım çalmaya.

Ben komşular birazdan gelir diye beklerken kapı çaldı Gidip açtım kapıyı ; 2 kız. Kızlardan biri ; " Yaaa ben sizden çok hoşlanıyorum. Çıkalım mı"

Ah ülen gençlik ah... ;(

Elektro gitarı kucağına atsak levye sanır Arda ağabey :D Ona şunu vereceksin yanında da dımdıslı müzik oh :

Son düzenleme:
Bu arada hatun pek iyi çalmıyor ama Arda ağabey için fark etmez sanırım değil mi :D :D

Farketmez... "ır"lı birşey olsun da ne olursa olsun :D Zira "Kedi Lobisi" başlığında gereken cevabı vermiş bulunuyorum an itibariyle :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt