46. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ali Ozer!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Müzesi kupalarla dolu bir Kedi Lobisinin yanında rakip lobinin esamesi bile okunmaz :D

Kedi lobisini büyütme operasyonumuz tam gaz devam ediyor. Önce İsmail Çakır, Tevfik ve Can Uz'u transfer ettik. Şimdi de efsane isim Mehmet Arslaner'i kazandık. BPL'nın canına şühpesiz ki korku yerleşmiştir.

Kedi lobisini büyütme operasyonumuz tam gaz devam ediyor. Önce İsmail Çakır, Tevfik ve Can Uz'u transfer ettik. Şimdi de efsane isim Mehmet Arslaner'i kazandık. BPL'nın canına şühpesiz ki korku yerleşmiştir.

Can hangi ara kedi oldu? Aferin Aslan iyi çalışıyorsun, takdir ediyorum bu başarılarını. :)

Tuvalete yetişemedim o derece :2aloh1:

dw2gh.gif

Kedi lobisini büyütme operasyonumuz tam gaz devam ediyor.
Önce İsmail Çakır, Tevfik ve Can Uz'u transfer ettik. Şimdi de efsane isim Mehmet Arslaner'i kazandık.
BPL'nın canına şühpesiz ki korku yerleşmiştir.

Sabırsızlıkla bekliyorum yeni yarışmayı ....

kulak-temizleme-cubuguyla-kediyi-rahatlatmak_526368.gif

Siz muhatabım değilsiniz, Erman bey. Gidin, büyüğünüz gelsin.
Biz de hiyerarşi yok birader :H Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz içindir. Biz masonik olsak bile halkın lobisiyiz. Bu yüzdendir ki her yarışma sonrası kazansanız da kaybetseniz de kaos yaşayan yine sizin mırnav lobinizdir :asd22: Geçici çakma başkan olmuş olmanız traşlı yele olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor küçük enişte :D :D

Ağabey, Aslan kardeşimiz lobimizi böyle büyütmeye devam ederse kendi aramızda yarışırız artık :D

Heaa. Sonra tekrar fantezi olsun diye Aslan'ı kovarız yine geri alırız. Mehmet'te fantezi olsun diye istifa eder. Geri gelir falan..

Maksat lobiye renk katmak :asd22:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt