- 14 Haziran 2009
- 28.940
- 13.004
- 2.698
Yok ağabey sıkıntı olmaz :asd22: Hala neysem oyum; Masonik Halkçı bir Bal Porsuğu mensubuGörmedik te görürüz herhal. Ne de olsa BPL sin karşiim.
Al sana önyargının ağa babası :asd22:

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok ağabey sıkıntı olmaz :asd22: Hala neysem oyum; Masonik Halkçı bir Bal Porsuğu mensubuGörmedik te görürüz herhal. Ne de olsa BPL sin karşiim.
Al sana önyargının ağa babası :asd22:
Kazanmalıyız@Erman Türker abi şimdi sen teknik ekip oldun ya. Hadi sana zahmet yarınki maçın teknik analizini yap.![]()
Kazanmalıyız![]()
Allah allahSiz buna geri vites, biz buna kutsal kedi dayanışması diyoruz.
Yok ağabey sıkıntı olmaz :asd22: Hala neysem oyum; Masonik Halkçı bir Bal Porsuğu mensubu![]()
Kedi lobisini büyütme operasyonumuz tam gaz devam ediyor. Önce İsmail Çakır, Tevfik ve Can Uz'u transfer ettik. Şimdi de efsane isim Mehmet Arslaner'i kazandık. BPL'nın canına şühpesiz ki korku yerleşmiştir.
Şike neredeyse biz oradayız ağabeyBir an "Hooop sen tarafsız değilmisin" diyecektim ama aklıma hemen @Emrah Yıldırım geldi![]()
Tuvalete yetişemedim o derece :2aloh1:Kedi lobisini büyütme operasyonumuz tam gaz devam ediyor. Önce İsmail Çakır, Tevfik ve Can Uz'u transfer ettik. Şimdi de efsane isim Mehmet Arslaner'i kazandık. BPL'nın canına şühpesiz ki korku yerleşmiştir.
Can hangi ara kedi oldu? Aferin Aslan iyi çalışıyorsun, takdir ediyorum bu başarılarını.![]()
Kedi lobisini büyütme operasyonumuz tam gaz devam ediyor. Önce İsmail Çakır, Tevfik ve Can Uz'u transfer ettik. Şimdi de efsane isim Mehmet Arslaner'i kazandık. BPL'nın canına şühpesiz ki korku yerleşmiştir.
Tuvalete yetişemedim o derece :2aloh1:
@Ömer Tuğrul Yılmazer Bertaraf olacaksın bu gidişle, benden söylemesi... Gel katıl bize
@Ömer Tuğrul Yılmazer Bertaraf olacaksın bu gidişle, benden söylemesi... Gel katıl bize
Kedi lobisini büyütme operasyonumuz tam gaz devam ediyor.
Önce İsmail Çakır, Tevfik ve Can Uz'u transfer ettik. Şimdi de efsane isim Mehmet Arslaner'i kazandık.
BPL'nın canına şühpesiz ki korku yerleşmiştir.
Sabırsızlıkla bekliyorum yeni yarışmayı ....
![]()
Biz de hiyerarşi yok birader :H Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz içindir. Biz masonik olsak bile halkın lobisiyiz. Bu yüzdendir ki her yarışma sonrası kazansanız da kaybetseniz de kaos yaşayan yine sizin mırnav lobinizdir :asd22: Geçici çakma başkan olmuş olmanız traşlı yele olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor küçük enişteSiz muhatabım değilsiniz, Erman bey. Gidin, büyüğünüz gelsin.
Ağabey, Aslan kardeşimiz lobimizi böyle büyütmeye devam ederse kendi aramızda yarışırız artık![]()