46 Sene Oldu!

Can BÜYÜK

I am the one who knocks!
Taçsız Kral
Bundan tam 46 sene önce, tarih 23 Agustos 1969'u gösterirken Galatasaray'in ve Türk futbolunun tartismasiz en büyük efsanelerinden "Tacsiz Kral" lakabi ile taninmis Metin Oktay jübilesini yapti ve futbol hayatina son noktayi koydu.

Metin+Oktay+J%C3%BCbile.jpg

Tami tamina 46 sene sonra bu taraftar kendisini hala ölesiye seviyor ve kendisine tapiyor. Futbolculugu ile, sporculugu ile öne cikan ve bundan daha öte insanligi ve karakteri ile büyük ama cok büyük izler birakan ÖLÜMSÜZ efsane Metin Oktay'i buradan tekrar rahmetle aniyor ve ruhunun sad olmasini diliyoruz.

Metin Oktay ruhu hala devam ediyor ve sonsuza kadar da edecektir!!

BQ_AMruCEAEyS_n.png

Son olarak Yildirim Gürses'in Metin Oktay'in vedasi icin hazirladigi parcayi sizlerle paylasacagim.

Metin Sana Elveda - YouTube

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. TAÇSIZ KRAL METİN OKTAY !

Allah rahmet eylesin ama bugün oynasa adım gibi eminim eleştirilirdi.Evlat,o Galatasaraylıysa ben de Galatasaraylıyım vs diyerekten bi şekilde birçok kişi eleştirirdi.

Seviyorum ama tapmıyorum Allahtan başkasına da tapmam bence bu terim cok KULLANILIYOR günümüzde ve bildiğin şirk gibi, Can yanlış anlama lafım genel birçok yerde görüyorumda tapmak lafını.

Neden bu forum diye sorasım geliyor

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seviyorum ama tapmıyorum Allahtan başkasına da tapmam bence bu terim cok KULLANILIYOR günümüzde ve bildiğin şirk gibi, Can yanlış anlama lafım genel birçok yerde görüyorumda tapmak lafını.

Zaten aklinma baska kelime gelmedigi icin yazdim ben onu. Tapiyor derken, Galatasaraylilar cok seviyor ve bambaska bir degeri var tüm Galatasaraylilarin gözünde demek istemistim. Dokunulmaz bir deger.

Taçsız Kral Metin Oktay ile aynı doğum gününe sahip bir Galatasaraylı olarak hep gurur duydum bununla.

Doğumumdan 2 sene önce futbolu bırakmış.

Ama ben hiç bir zaman sahada oynarken görmesem de onu hep en büyük Galatasaraylı olarak bildim, ömrümün sonuna kadar da böyle olacak.

1957 de dönemin Fenerbahçe 2. başkanının rakamı sen yaz diye önüne koyduğu çeki ;

" Bizi sevenleri üzmeyelim baba. Bizi sevenlere ihanet etmeyelim"

diyerek geri çevirmesi bile onu benim gözümde en büyük GALATASARAY'lı yapmaya yeter zaten.

15036258838_c5d8929194_m.jpg

Ruhun şad olsun mekanın cennet olsun.

Taçsız Kral Metin Oktay, Tek aşkıydı GALATASARAY

Senin gibi Cimbomluyu unutur mu bu taraftar?

Geri
Üst Alt