46 Yok Olan

Bölün başlangıcı güzeldi sonra olaylar baya karıştı. Salim tarafından ilginç şeyler çıkacak gibi. Bir de yasemin allen saçlarıyka oynamasın sürekli gına geldi

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Gel kapışalım, sonra ağlatırım ama A.G.

hangisinde istiyorsan :P

edit: dünkü bölümde de hiçbişey olmadı sadece girişteki mektuplar güzeldi her şeyi geçtim organ mafyası adamlar niye maldı biri acıklasın allah askına

Son düzenleme:
Erdal Beşikçioğlu; "Kanal ile görüşürken 60 dakika olarak devam edecek ve en az 13 bölüm yayınlanacak bir paket üzerinde konuştuk. Türkiye halkı seyretse de, seyretmese de biz bu diziyi en az 13 bölüm yapacağız. Bir dönem 'Diyarbakır'da bu halk seyretse de, seyretmese de biz o Shakespeare'i oynayacağız' dediğimiz dönemdeki gibi..."

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yine güzel bir bölüm daha

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Gayet izleniyor dizi benim takip etme şansım olmuyor ama farklı bir şeyler denendiği aşikar sadece o yüzden bile saygıyı hak ediyor. Tekdüze Türk dizilerinden sıyrılma çabasında, reytingleri artmaya başladı reytinginden ziyade share durumu da baya iyi o saat aralığında, umarım daha başarılı olurlar ne diyelim.

Dr.Murat'ın mektup okuduğu sahnede "seni yakalarlarsa kulağını kesecekler" tarzında bi cümle geçti.Bakın orjinalinde ne yazıyormuş

QBjY9y.jpg

Yayın akışında diziyi göremedim, bu hafta yok mu?

Yayın akışında diziyi göremedim, bu hafta yok mu?

Cuma'ya almışlar..

Star TV’nin sevilen dizisi 46: Yok Olan’da gün ve saat değişikliği!

Başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Yasemin Allen, Melis Birkan, Saygın Soysal, Metin Belgin, Berkan Şal ve Suna Yıldızoğlu’nun paylaştığı; yapımcılığını Nunova Film’in, yönetmenliğini Serdar Akar’ın, senaristliğini ise Ercan Mehmet Erdem’in üstlendiği yapım, beklenen reytingleri elde edemediği için 6 Mayıs’tan itibaren ‘Kiralık Aşk’ın ardından ekrana gelecek.

46: Yok Olan, yeni bölümüyle Cuma 23.45’te Star’da!

En sevmedigim gun/saat diliminden en sevdigim gun/saat dilimine almislar guzel.

Gün degistirdiklerine göre heralde reytingleri kötü gidiyor yakinda yayindan kalkar

İzlenmesi açısından daha iyi bir zamana geçiş yaptı.

Geri
Üst Alt