46 Yok Olan

Çok iyi bir başlangıç yaptılar.

Bölüm sonunu kız parmağını kıpırdattığında değil de, şokla uyandığında bitirseler daha etkileyici bir son olurdu bence.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bende baya begendim insallah tutar.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

bende ilk defa duydum tv seyretmedigim den dolayı olabilir inş güzel olur artık türk dizileri baydı

60 dk boyunca hiç reklam girmedi internette izler gibi izledim.

23.30 da başlayan dizi iyidir diyorum çekiliyorum.

Adam 3 sezonda yaşayamadığı kafayı tek bölümde yaşadı.
Ayrıca alkol kullanmıyorum demesi bende 4,5 şiddetinde bir depreme sebep oldu. :)

oglum cok güzel lan. hele sonra internettenden izlemek daha keyifli, reklam vs. yok.
introsuda breaking bad ve fight clubun karisimi olmus bu arada.

Az önce izledim ve beklentimin altında kaldı ilk bölüm. Ayrıca müzik seçimleri çok kötü olmuş.

Az önce izledim ve beklentimin altında kaldı ilk bölüm. Ayrıca müzik seçimleri çok kötü olmuş.

YkdJDl.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sergen'e katılıyorum benim de beklentimin altında kaldı ama ilk bölümden vazgeçecek değiliz 3-5 bölüm izleyelim bir.

Ayin sahnesinde sebepsizce güldüm. Oyunculuklar vasattı, özellikle bu konuda çalışmaları gerekiyor. İlk bölüm itibariyle hayal kırıklığı.

Kızın babasını amirim öldürdü kesin. O evle sahil arasındaki gitgellerde bişeyler oldu.

Görüntü yönetmeni bence daha iyi olmalı.İnsan geniş açılı bir çekim yapar, şöyle 1-2 tane güzel karizmatik sahneler çeker.

Geri
Üst Alt