#47 İlhami Siraçhan Nas

Fizigi yerinde yani kendini biraz olsun gelistirdigi zaman super lig seviyesinde olabilir

Ama görüntü olarak asiri mutsuz

Ümraniyespor ile bize karsi oynadigi kupa macinda da ayniydi,sanki kafasina silah dayamislar futbolcu olmasi icin
1721396922177.webp

ilhami siraçhan nas

diye isim mi olur yav

Biraz çabalasa İsmail Yüksekten pek eksiği yok
Yinede 22 yasina girmis ve daha 1. ligte bile 30 maçi yok, Süper Ligi geçtim. Bizde oynayabilecek bir genç ise, Göztepe, Kayserispor gibi takimlarda füll oynayabilmeli diye düsünüyorum. Ki bu kadar tecrubesizken bir Süper Lig loan sart gibi.

İkinci kampa alınmaması anlamsızdı. Kamp gördükten sonra kiralanırdı ille kiralanacaksa.
Oliviera yi Halil ikampa götüren zihniyet sirachani neden götürmez anlamıyorum.Dediginiz gibi belkide çok faydalı olacak.Neden bu oyuncuları aldıktan sonra kapıları kapatıyoruz.Aklima gelen tek husus antrenmanlarda çok kötü olmaları.Oylemi acaba?

Eyüp ile aralarında 3 yaş fark var ve izlediğim kadarı ile Eyüp'ün kumaşı daha iyi. Bir oyuncuyu övmek için diğerini niye değersizleştiriyorsunuz?
Bence Eyupte kumaş filan yok sadece geldiği yer Bayern olduğu için gerçeği görmek istemiyoruz bana Eyübun öne çıkan bir özelliğini söyler misin ?

Bence Eyupte kumaş filan yok sadece geldiği yer Bayern olduğu için gerçeği görmek istemiyoruz bana Eyübun öne çıkan bir özelliğini söyler misin ?
Pas dağıtabiliyor, oyun kurma özellikleri iyi, orta kabiliyeti yüksek. Ancak tabii ki ikisi de henüz Galatasaray seviyesinde değiller.

Pas dağıtabiliyor, oyun kurma özellikleri iyi, orta kabiliyeti yüksek. Ancak tabii ki ikisi de henüz Galatasaray seviyesinde değiller.
Ben Eyubu izleme şansı buldum ve bana hiç bir yönü iyi gelmedi tam tersi yaptığı pas hataları, temposunun yetersiz olması bir çok eksiği var. Efe mesela benim gözümde Eyübun çok önünde. Sıraçhan iyi topçu mu bilemem çünkü aldığı süre çok çok az Eyüp kadar izleyebilseydik en azından ona gore bı yorumda bulunabilirdik. En son yanlış hatırlamıyorsam sagbekte izledik çocuk çokta kötü değildi elinden geleni yapmaya çalıştı. Dediğin gibi şuan bizim seviyemizde değiller. Ama gönül istiyor ki takıma katılan her topcuyu hazırlık maçlarında belirli süre izleyebilelim.

Eyüp'ünde Siraçhan'ında oynamaya ihtiyacı var. Oynayıp gelişebilecekleri takımlara 1-2 sezon kiralayıp gelişimini gözlemlemek lazım.Bizde oynayabilecek noktaya gelebilirlerse ne ala olmadı bırakacağız.İsmail 25 yaşında F.B de 3 sezonu ancak iki senedir fena oynamıyor o da ofansif yönü ve pas kalitesi çok da iyi değilken.

Dün gün içinde Sakaryaspor'a kiralandığı haberi çıktı ama antrenmana da çıktı. 1. Lig'e kiralanacaktır.

Geri
Üst Alt