Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.908
- 23.464
- 3.723
Yönlendirme yapmamak adına bunu yorumsuz geçiyorum doğal olarak.
Mesajımı editledim ve kendimi uyardım. Dalıp unuttum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönlendirme yapmamak adına bunu yorumsuz geçiyorum doğal olarak.
Mesajımı editledim ve kendimi uyardım. Dalıp unuttum.
Sanırım en çok iş yapacağı listelerden biri olurdu.Benim şarkı sittin sene kazanamaz zaten listeyi görmeme gerek yoktu çünkü sevmiyorlar tarzı o yüzden misyonumu tamamlayıp kariyerimi bitireceğimBilsem heavy ile girerdim şu listeye. Zaten katılan şarkılardan kazanamayacağımı da anladım bir nevi. Harcanacak kesin 2-3 farklı şarkı da.![]()
Gözünüzü seveyim şarkıları sonuna kadar dinleyin de başka bir şey istemiyorum.
Sanırım en çok iş yapacağı listelerden biri olurdu.Benim şarkı sittin sene kazanamaz zaten listeyi görmeme gerek yoktu çünkü sevmiyorlar tarzı o yüzden misyonumu tamamlayıp kariyerimi bitireceğimYves LaRock,Shantel filan yollasam daha çok puan alırdım listeye bakarsak
![]()
Kardeş ilk postta yazıyor hepsi ama istersen puanlama için özel mesaj yoluyla yardımcı olabilirim yenisin sonuçtaNasıl puan veriyoruz kac şarkıya oy verebiliyoruz hepsine ayrı notmu? Ben cahilimde bilmiyorum
Ayrıca ilk defa dinlediğiniz şarkıları 2 kere dinlemeniz evladır.![]()
Nasıl puan veriyoruz kac şarkıya oy verebiliyoruz hepsine ayrı notmu? Ben cahilimde bilmiyorum
Nasıl puan veriyoruz kac şarkıya oy verebiliyoruz hepsine ayrı notmu? Ben cahilimde bilmiyorum
Kardeş ilk postta yazıyor hepsi ama istersen puanlama için özel mesaj yoluyla yardımcı olabilirim yenisin sonuçta![]()
A Vava Inouva'yı ilk defa mı dinlemiştin ağabey? :distracted:
Şimdi inkar edilemez bir baldır gücüne sahip ama eğer karşısına bunu koysam hangi baldır galip gelirdi sence?https://www.youtube.com/watch?v=sS76eS34Y0c
Bununla girerdim bilsem.ley:
EDIT: Cidden seviyorum ama bak. Ama BALDIR'ı![]()
Şimdi inkar edilemez bir baldır gücüne sahip ama eğer karşısına bunu koysam hangi baldır galip gelirdi sence?
https://www.youtube.com/watch?v=booKP974B0k
Bütün açık yürekliliğimle söyleyebilirim ki safiyane niyetle dile getirilmiş bir tekliftir sizi temin ederim.Nasıl bir yardımdan söz ediyoruz? :distant:
Benim düzenlediğim yarışmada birinci olan şarkı var listede![]()