48. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can BÜYÜK!!

Ben hafta sonuna kadar yapılmamasını teklif ediyorum.

Malum son günlerde olanlardan sonra ....:red:

N' apıyonuz ey cemaat?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jean Luc Picard abimiz derki kösesinden

2372793l.jpg

Yarisma yapmak istemeyenler icin :)

Gündeme bakarsak bu yarışma kolay kolay yapılmaz :(

Eskiden buralar hep dutluktu.

Aslan Türkoğlu ve Tuncay Van gibi azimli renktaşlarımız bile bu konuya yazmayı bıraktılarsa, vazgeçmeden ortaya koydukları yarışma taleplerinden bıktılarsa artık şapkanızı önünüze koyup düşünmenin vakti gelmiş demektir ey yönetim!!!

:oley:

Jean Luc Picard abimiz derki kösesinden

u8gw7i8v.jpg

Yani demek istiyorki, üstadlar, Modlar yapmiyorsa sizin yapin

Yarışmadan rahatsız olan arkadaşlar varmış sanırım o yüzden eskisi kadar sık yapılmıyor.

Eğer sebep buysa geçerli bir neden var demektir, bundan sonra ısrar etmesek daha iyi olur. En azından ben bir daha o yönde bir mesaj yazmayacağım. Ne zaman isteniyorsa o zaman düzenlenir.

iyide neden rahatsiz oluyor bu arkadaslar? son mesajlar bölümde sik sik cikiyor diyemi? oraya bakarsan eurovison dan daha rahatsiz edici konular cikiyor hep en tepeye, pek anlam veremiyorum bu konuya. ona bakarsan da beni politikali konular rahatsiz ediyor cünkü hic sevmem. sevmedigim icinde hic girmem bu konulara ve sorun ortadan kalkiyor

Trollük yapacak malzeme çıkmıyor burdan ondan rahatsızlardır başka ne olacak?

1-2 kişinin söylemine bakarak yarışmalardan vazgeçilmesi söz konusu dahi olamaz.

Forumda ilgi gördüğü müddetçe ve moderatörlerimiz uygun olduğu müddetçe yarışmalar devam edecektir.

Şarkıyı bu akşam yollıyım, hafta sonuna şampiyon olarak gireyim derim ben.

O elemanda katılıyordu bu yarışmaya ciddiye almaya değecek biri değil.

LG-D802 cihazımdan gönderildi

iyide neden rahatsiz oluyor bu arkadaslar? son mesajlar bölümde sik sik cikiyor diyemi? oraya bakarsan eurovison dan daha rahatsiz edici konular cikiyor hep en tepeye, pek anlam veremiyorum bu konuya. ona bakarsan da beni politikali konular rahatsiz ediyor cünkü hic sevmem. sevmedigim icinde hic girmem bu konulara ve sorun ortadan kalkiyor
Zaten yarışmaya karşı olan arkadaşlar aynı zamanda küfür be hakaretin serbest olması gerektiğini düşünenler . Tartışmak bile gereksiz

Bugün açılma ihtimali var mı?

Geri
Üst Alt