- 6 Eylül 2014
- 94.074
- 64.854
- 4.608
Bugun guzel maclar var birazdan Ispanya - Ukrayna maci var izlemeye deger diye dusunuyorum sizlerede tavsiye ederim![]()
Tuncay bize kanada'yi bombalatma. Bizde televizyon vermiyor o maçlari.:38573:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugun guzel maclar var birazdan Ispanya - Ukrayna maci var izlemeye deger diye dusunuyorum sizlerede tavsiye ederim![]()
Sen bilirsin Tuncay. Güzellikle söyledik anlamadın. Birazdan şu isimler terör estirince tıpış tıpış yapmak zorunda kalacaksın.
@Mehmet Arslaner @Murat Kayanda @Ozan Tokgöz @B. Arda Aycan @Ahmet KOLKOPARAN @Ayberk Çetin @Ali Ozer @UğurYılmaz
@Tuncay Tum bak Hayri de geldi.Tuncay konuyu acar misin
Tuncay konuyu acar misin
@Tuncay Tum bak Hayri de geldi.O benim gibi efendi efendi anlatmaz. Canını yakar bilesin.
Sen bilirsin Tuncay. Güzellikle söyledik anlamadın. Birazdan şu isimler terör estirince tıpış tıpış yapmak zorunda kalacaksın.
@Mehmet Arslaner @Murat Kayanda @Ozan Tokgöz @B. Arda Aycan @Ahmet KOLKOPARAN @Ayberk Çetin @Ali Ozer @UğurYılmaz
Yarismada derece bile yapamiyorsan hergun yarisma istiyorsun anlamadim ki![]()
Derece yapamıyor muyum? 1 şampiyonluğum, 2 ikinciliğim, 2 üçüncülüğüm var.neyin kafasını yaşıyorsun?
Yarismada derece bile yapamiyorsan hergun yarisma istiyorsun anlamadim ki![]()
Canım çekti gece gece.![]()
Gece gece milli takim tam umutlandirdi sonra uzdu