48. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can BÜYÜK!!

Sabahın gözü açılmadan ne yarışma lan. :D İyice tozuttunuz siz.

Sabahın gözü açılmadan ne yarışma lan. :D İyice tozuttunuz siz.

9HkNfhYEJBLtm.gif

Mardin' den selamlar, önümüzdeki Cumartesi' ye kadar yarışma yokmuş, kesin bilgi yayalım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mardin' den selamlar, önümüzdeki Cumartesi' ye kadar yarışma yokmuş, kesin bilgi yayalım

Görüyoruz görüyoruz feysten resimlerini. Hayatın tadını çıkarıyorsun. Keyifli seyahatlar... Hayırlı yolculuklar :hat:

Görüyoruz görüyoruz feysten resimlerini. Hayatın tadını çıkarıyorsun. Keyifli seyahatlar... Hayırlı yolculuklar :hat:

Yok be ağabey, yağmurlu, soğuk, keyifsiz, bugün boşum, yarın başlıyor koşturmaca

Beyler Gürcistan - Almanya maçını izlemeye gidiyorum. Son Dünya şampiyonu ayağımıza kadar gelmiş, gitmezsek ayıb olur. :) Akşam yarışma olursa ve burda olmazsam beni de yazdırın. Yazdırmazsanız hakkımı helal etmem bilesiniz. Haa etmezsen etme, çokta tın diyorsanız saygı duyarım.

Beyler Gürcistan - Almanya maçını izlemeye gidiyorum. Son Dünya şampiyonu ayağımıza kadar gelmiş, gitmezsek ayıb olur. :) Akşam yarışma olursa ve burda olmazsam beni de yazdırın. Yazdırmazsanız hakkımı helal etmem bilesiniz. Haa etmezsen etme, çokta tın diyorsanız saygı duyarım.

Sen git maci izle Aslan takma yarismayi git Almanya kazansin :D :D

Sa

Yarışma var mı?

I'm always ready to compete in this contest. :)

Yarışmanın yapılmamasını olası şampiyonluğumu engellemeye çalışan derin GSC ESC nin bir oyunu olarak görüyorum :oley:

NOT: Yukarıdaki metinde olasılık 0,0000001 olarak hesaplanmıştır

Son düzenleme:
Yarışmanın yapılmamasını olası şampiyonluğumu engellemeye çalışan derin GSC ESC nin bir oyunu olarak görüyorum :oley:

NOT: Yukarıdaki metinde olasılık 0,0000001 olarak hesaplanmıştır

Yine de benim şampiyonluk ihtimalimden yüksek abi :asd22:

Geri
Üst Alt