Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.911
- 23.467
- 3.723
Vay Turkce'ye ne oldu ingilizce konusuyoruz baskan![]()
![]()
Sabahtan beri tez yazımı için önümde 10 tane makale açık olduğu için okuduğum ve yazdığım tek dil o şu anda nerede ise.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vay Turkce'ye ne oldu ingilizce konusuyoruz baskan![]()
![]()
Sabahtan beri tez yazımı için önümde 10 tane makale açık olduğu için okuduğum ve yazdığım tek dil o şu anda nerede ise.![]()
@Tuncay Tum maç bitti. Konuyu açabilirsin artık. Hazırım.
Yarin isim olmasa acardim Aslan , sen bosver yarismayi mac nasildi ondan haber ver![]()
Tezi ingilizce mi yaziyorsun?:asd22:
Aynen usta,eğitim dili İngilizce olduğundan öyle burada.![]()
2-0 kazandı almanlar. Neuer'e hayran kaldım. Adam iki kişilik oynuyor. Hem kaleci, hem ön libero. Bugün fazla iş düşmediği için kaleciliğini göremedik pek, ama koy ön liberoya banko oynar Hamit'in yerine.![]()
Twitter'da gordum bir tac atisinida Neuer kullanmis![]()
![]()
Aynen. Adamın zaten kalede durduğu yok.
Bu arada Mesut'a türkçe küfrettiğimi de belirtmek isterim. Nedense bir gün fener'e geleceğini düşündüm bir an. Peşin peşin küfredeyim dedim.![]()
Ya bize gelirse ne yapacaksin o zamanda kufur ettigin icin ozur dilemen gerekecek![]()
![]()
Galatasaray futbolcusuna küfür ettiğim için MYC verirsiniz o zaman.![]()
Artik sana ihrac veririz cunku gidip orda yuzune karsi kufur etmis sayiliyorsun![]()
![]()
Ya bize gelirse ne yapacaksin o zamanda kufur ettigin icin ozur dilemen gerekecek![]()
![]()
Ben kovulan PranDELİ için ceza yedim sen ne diyon ..
Daha doğrusu küfür ettim o gece kovuldu :red:
Ben kovulan PranDELİ için ceza yedim sen ne diyon ..
Daha doğrusu küfür ettim o gece kovuldu :red:
Ciddimisin abi cidden kufur ettin mi![]()
![]()
Oldu bi hata :red: