#48 Mertan Caner Öztürk

Cevap: # Mertan Caner Öztürk

Videodaki son hareketi mal ötesi.

İlk maç,

18-19 yaşlarında gencecik bir çocuk,

Kanat oyuncularının formsuz olduğu dönemde formayı alabilme umudu

ile yapabileceği herşeyi yapıyor.Malca değil usta bence:):)

hemen uçurmayalım sonra aydın gibi olur falan ama denenmesi lazım

İlk maç,

18-19 yaşlarında gencecik bir çocuk,

Kanat oyuncularının formsuz olduğu dönemde formayı alabilme umudu

ile yapabileceği herşeyi yapıyor.Malca değil usta bence:):)

Defans oyuncusu en az 1 metre arkasından takip ederken öyle bir hareket yapmamalı, ayrıca o kadar iyi maç çıkarmışsın hani biryerlerinin kalktığını düşünmelerine izin vermeyeceksin bu hareketle.

Bir de ben maçı izlemedim videolara dayanarak konuşuyorum da 70'den 80'e kadar neredeyse bütün atakları sağdan yapmışız, sonra 80-90 arası düşmüş oyundan gibi Mertan. 88'e kadar videolarda başka gösterilen bir şey yok çünkü.

Defans oyuncusu en az 1 metre arkasından takip ederken öyle bir hareket yapmamalı, ayrıca o kadar iyi maç çıkarmışsın hani biryerlerinin kalktığını düşünmelerine izin vermeyeceksin bu hareketle.

Bir de ben maçı izlemedim videolara dayanarak konuşuyorum da 70'den 80'e kadar neredeyse bütün atakları sağdan yapmışız, sonra 80-90 arası düşmüş oyundan gibi Mertan. 88'e kadar videolarda başka gösterilen bir şey yok çünkü.
asıl o dklarda esti mertan ayağına topu topu 5 top geldi ve onları yaptı .mertanı çok izledim altyapıda onun gibi tempolu olan bir de berkin var

bizim altyapı türkiye nin en iyi altyapısı gerçekten ama kullanamıyoruz maalesef.geçen senenin şampiyon a2 takımını dağıtmak çok büyük saçmalıktı mesela hepsi de çok kaliteli oyunculardı.

Futbola Galatasaray altyapısında başladı. Galatasaray'da ağırlıklı olarak A2 takımında görev almaktadır. 2011-12 sezonunda takım kadrosuna dahil edilmiştir. Forvet/Sağ Kanat mevkinde forma giyen Galatasaray A2 takımının futbolcusu olan Mertan Florya'nın son mamüllerindendir ve Galatasaray'ın 2-0 kaybettiği Benfica maçında en çok dikkat çeken isim olmuştur.

Mertan, Özgüveni çok fazla olan bir futbolcudur hatta Galatasaray A2 takımının en özgüveni yüksek futbolcusu denilebilir. Sorumluluk almayı seven ve yaşıtlarından daha fazla sorumluluk alan Mertan Caner, sürati ve topa hakimeyeti ile dikkatleri çekmekte. Onu ayıran bir özelliği ise yaratıcı olması. A2 takımın ilk senesinde yedekten gelip attığı gollerle gündeme gelen Mertan, bu sene (2011 - 2012 sezonu) A2 takımda çok şans bulmaya başlamıştır. Almanya ligini çok sevdiği belirtilir. Mertan mücadeleci futbol yapısı ilede ön plana çıkmaktadır.

Karakteriyle de övgü toplayan Mertan, GS TV’de katıldığı bir programda “Öncelikle iyi bir insan olmak istiyorum” diyerek taraftardan alkış almıştı.

vikipediden...

ama uğur karakullukçu mertanı övüyosa benim için tamamdır. o da altyapıyı çok izler.

berkin ,mertan ,uğur ayhan kazançlarımız olcaktır.

Mertan'ın kumaşı iyi gibi lig maçında denemek lazım.

Serdar Eylik'i bi ben ovmedim herhalde, o kadar kisi ovdu etti ama nedense ben izledigim maclarda pek begenemedim kendisini. Belki dikkatlice izlememisimdir.

Mertan'in son hareketine gelince, gereksizdi dogrudur ama mal otesi deyipte saygisizlik etmeyin. Daha 19 yasinda bi cocuk, en azindan Emre Colak gibi kendi etrafinda tur atip sonra topu kaybedip bizi tehlikeye sokmuyor.

Öncelikli hedefini '' İyi Bir İnsan '' olmak olarak belirleyen Mertan'ın şımaracağına inanmıyorum.Yeter ki kendini geliştirmeye devam etsin.

fizik durumu iyi gözüküyor genelde pafdan gelenler leyla gıbı oluyodu

serdar eyilik emre colak aydın yılmaz hatta arda turan fizikleri cok yetersiz bence bızım alt yapıdan cıkanların bu cocuğun ıyı gıbıme geldı 90 dk gormek lazm

Şu an için ligde oynayamaz; profesyonel değil...

Şu an için kadroya alınması doğru olur.Direk 11'e koymak Kazım'a haksızlık olur.Ama Emre Çolak'a verilen şans Mertan'a verilebilir diye düşünüyorum.

Son hareketin neresi malca. Tam tersi güzel bir hareket.

Son hareketin neresi malca. Tam tersi güzel bir hareket.

Son hareketin güzel diye tanımlanacak hiçbir tarafı yok.

1- Hareketi başarıyla gerçekleştiremiyor.

2- Hareketi yapması için oyuncunun ona yakın olması lazım ki orada en az 1.5-2 metre fark var aralarında.

3- Hareketi yapar yapmaz rezil bir orta açıyor ki orası olabilir topu kaptıracak diğer şekilde.

4- O hareket yapılmaz orada, zaten iyi maç çıkarmışsın hemen de bir yerleri kalktı dedirtmeyeceksin.

aslinda iyi dusunmus ama yanlis yapmis soyle ki

aut cizgisine yakin olan defans oyuncusunun kendisine yaklasacagini dusunmus, ama adam amator olmadigindan yaklasmamis. adam basta yaklassa hareket mantikli olur. tabi topu istedigi sekilde cekememesi de var, o topun tac cizgisine paralel bir sekilde gitmesi lazim ki donup sag ayakla orta koymasi lazim. sonuc olarak iyi deneme, malca denilemez, ozguveni olmasi da IYIDIR.

Geri
Üst Alt