#48 Mertan Caner Öztürk

Cevap: # Mertan Caner Öztürk

ilhan cavcav gibi çakalların olduğu memlekette alt yapıdan oyuncu çıkarıp kadroya sokmak veli nimettir.

kaldı ki her sene a2 de şampiyon oluyorduk fakat o gençleri gören yoktu f.terim farkı budur...
Ulan yan sanayiide olsa Barcaya benzemeye başladıkya çocuğum olmuş gibi seviniyorum. Alt yapıdan 2 + 2 futbolcu bir sezonda fenerle 6 maç yapıp hepsinde koymak gibi mutluluk verir bana.

Asisti yapan 8 kim?

emrecan stoper !videoyu izlerseniz uğur diye bağırıyolar. forma numaraları değişti. büyük ihtimalle o pası atan a 2 de en beğendiğim ,yeteneğine hayran kaldığım hem savunma hem hücumda etkili olan kaptan uğur ayhan. boşuna demedim a takımda ilk 11i hakediyo diye.selçuk inan ve meloyla gayet iyi oynar.

hızlanmasıda güzel vuruşuda güzel.2.yarı artık forma verir fatih hoca.

yalnız pasda baya güzel

Pas'i veren Ugur Ayhan sanirim, harika ötesi bir pas atmis..

Mertan müthis hizlanmis ve güzel gol atmis..

Hucumda Okan Derici, Berkin Arslan, Ibrahim Selen, Mertan Öztürk, Berk Ismail Ünsal vs gibi ciddi yetenekler var.. ama ilk sans tanimasi gerekenler Berkin ve Mertan, ikisi de çalismayan kanatlara çare olabilecek tip'te futbolcular..

[video=youtube;dw5RpulOBo0]https://www.youtube.com/watch?v=dw5RpulOBo0&feature=player_embedded#![/video]

1.02 mertan frikik.

Video'yu izledim de harika otesi bir pas goremedim ben, normal guzel bir pas gordum. Abartmakta ustumuze yok :D.

Mertan Öztürk

Adminler belki kızabilir fakat Benfica maçında İspanya Milli takımında oynamış Benfica'nın garanti sağbeki olan Capdevilla'yı hiç zorlanmadan çalımladı...Bence bu oyuncu A2 den A takıma kazandırılmalı...En büyük transferimiz o olur

Benfica performansı bilmeyenler için...

[video]https://www.sporxtv.com/futbol/superlig/galatasaray/yeni-aslan-isik-sacti-|-mertan-caner-ozturkSXTVQ28875SXQ?ref=ASYV3[/video]

Adminler belki kızabilir fakat Benfica maçında İspanya Milli takımında oynamış Benfica'nın garanti sağbeki olan Capdevilla'yı hiç zorlanmadan çalımladı...Bence bu oyuncu A2 den A takıma kazandırılmalı...En büyük transferimiz o olur

Benfica performansı bilmeyenler için...

[video]https://www.sporxtv.com/futbol/superlig/galatasaray/yeni-aslan-isik-sacti-|-mertan-caner-ozturkSXTVQ28875SXQ?ref=ASYV3[/video]

Adam sol bek ayrıca sürekli ilk 11 oynamıyor Benfica'da.

Cevap: Mertan Öztürk

Herkes her düşüncesi için konu açtığını düşünsenize aboooooooow

B_fe378574730c8e497399f4ffbfc34d50.jpg

B_899a3ec3d31a086e85e0a32c5ccddd2f.jpg

okan derici de a takim antrenmanlarina sik katilmaya basladi. okani sola. mertanida saga yazarsa fatih hoca ibb macinda sasirmam. cunku bu yonetimin kanatlara transfer yapmayacaginin farkinda.

okan derici de a takim antrenmanlarina sik katilmaya basladi. okani sola. mertanida saga yazarsa fatih hoca ibb macinda sasirmam. cunku bu yonetimin kanatlara transfer yapmayacaginin farkinda.

Kazım'ı kesip Mertan'ı mı oynatacak Fatih hoca güldürme beni Emre :asd:

Geri
Üst Alt