#48 Mertan Caner Öztürk

Cevap: # Mertan Caner Öztürk

Kazım'ı kesip Mertan'ı mı oynatacak Fatih hoca güldürme beni Emre :asd:

haci sezon basinda iki prensi dedigimiz gokhan ve serveti kesti. colakla fb derbsine cikti adam. semihi derbilerde dahil savumanin gobegine monte etti. fatih terim acaip adam. kaziminda torpilini patlanir belki.

Kazım'ı kesip Mertan'ı mı oynatacak Fatih hoca güldürme beni Emre :asd:

servetle gökhan manevi evladı dediniz biri kulübeden diğeri tirübünden çıkamıyor. aralarında yer değiştiriyorlar bazen.

Fatih Hoca ne yapacağını iyi bilir.

forma mertanın olacak.

Kazım'dan vazgecemez kolay kolay :(

Mertan'a bir sans verip, iyi kullanirsa, kesmez onu Terim kolay kolay. Zan önce böyle Servet'i kesti, Semih'te böyle Zan'i kesti. Çolak bir giydi forma'yi, birakmadi.

Fatih Terim bu çocuğu da monte edip takıma, üstüne uyum sağlarsa Emre ve Semih gibi elinden öpülür hocanın. Galatasaray'ın önümüzdeki yıllarını garantiye alanlar baştacımızdır. Anadolu kulüplerinin futbolcu satarken yaptığı paragözlülüklerine ve fenerbahçeliliklerine katlanmak zorunda kalmayız.

Hadi bakalım...

Fatih hoca Galatasaray için takımdan kendini bile keser. Kimlere zamanında ne kesikler attı.

Bu yüzden imparator ne yapacağını bilir.

semih bile zorunluluktan oymadı şu takımda. hocada kazım takıntısı var bunu kabul etmek lazım. kazımın sakatlık gecirmesi lazım bu cocugun ilk 18e girmesi icin oda mechul. ilk 11 0ynar demiyorum bile.

semih bile zorunluluktan oymadı şu takımda. hocada kazım takıntısı var bunu kabul etmek lazım. kazımın sakatlık gecirmesi lazım bu cocugun ilk 18e girmesi icin oda mechul. ilk 11 0ynar demiyorum bile.

zorunluyken bile oynatmayanlarıda biliyoruz.

zorunluyken bile oynatmayanlarıda biliyoruz.

onları ben kaale bile almıyorum. ben fatih terimi kaale alırım. onun oynatması lazım. bu kazım denen topcudan daha iyi oynarlar bu cocuklar. şimdi kazım hicbişey yapmıyor anlamı cımmasın. onunda yararları oldu takıma orası kesin. olcanıda alamadık. şimdi kimse kalmadı gökhna töreye diktik gözlerimizi. onunda gelme olasılıgı nekadar var muamma.

haci sezon basinda iki prensi dedigimiz gokhan ve serveti kesti. colakla fb derbsine cikti adam. semihi derbilerde dahil savumanin gobegine monte etti. fatih terim acaip adam. kaziminda torpilini patlanir belki.

FT bir isik gördümü Mertan da direkt kadroya alir.bence sag tarafa transfer yapilmazsa Mertan orayi kapar.

onları ben kaale bile almıyorum. ben fatih terimi kaale alırım. onun oynatması lazım. bu kazım denen topcudan daha iyi oynarlar bu cocuklar. şimdi kazım hicbişey yapmıyor anlamı cımmasın. onunda yararları oldu takıma orası kesin. olcanıda alamadık. şimdi kimse kalmadı gökhna töreye diktik gözlerimizi. onunda gelme olasılıgı nekadar var muamma.

O kondisyonlarıyla Kazım dan falan iyi oynamazlar (lig devam ederken ki kısımdan bahsediyorum) oynasınlar 2 maç sonrada hoca da ben yarattım ben oynattım kazandım takıntısı var denecek.Emre Çolak tek maç biraz zayıf gözüktü Riera oynamalı neyi kanıtlamaya çalışıyor bu adam diyenleri gördük.

Semih bile zorunluluktan oynadı demişsin peki hiç kendine sormadın mı bu çocuğa güvenmese oynatmayacak olsa sene başı diğer gençlerde olduğu gibi neden kiraya yollamadı? Derbilere neden bu çocukla çıktı zorunda olmadığı halde diye?Semih i oynatmak zorunda olup oynatmayanlarıda gördük yerine sol açığı oynatanları gördük.

Kusura bakma barışcım Hoca da Kazım takıntısı yok sadece bazılarımızda Fatih Terim takıntısı var ve bir türlü bitmedik,bitiremedik,tükenmedik.

O kondisyonlarıyla Kazım dan falan iyi oynamazlar (lig devam ederken ki kısımdan bahsediyorum) oynasınlar 2 maç sonrada hoca da ben yarattım ben oynattım kazandım takıntısı var denecek.Emre Çolak tek maç biraz zayıf gözüktü Riera oynamalı neyi kanıtlamaya çalışıyor bu adam diyenleri gördük.

Semih bile zorunluluktan oynadı demişsin peki hiç kendine sormadın mı bu çocuğa güvenmese oynatmayacak olsa sene başı diğer gençlerde olduğu gibi neden kiraya yollamadı? Derbilere neden bu çocukla çıktı zorunda olmadığı halde diye?Semih i oynatmak zorunda olup oynatmayanlarıda gördük yerine sol açığı oynatanları gördük.

Kusura bakma barışcım Hoca da Kazım takıntısı yok sadece bazılarımızda Fatih Terim takıntısı var ve bir türlü bitmedik,bitiremedik,tükenmedik.

semih oynayarak kendini ispat etmişti. oynatmak zorunlulugu vardı. semihi kirALAMamasının nedeni gökhan zanın cam adam gibi her türlü sakatlanmasıydı. ben fatih hocayı severim takıntım yok ona karşı. ama kazım bukadar kötü oynarken 90 dakka top oynuyor bu takımda. yoksa öbür tarafları iyi hocanın.

semih oynayarak kendini ispat etmişti. oynatmak zorunlulugu vardı. semihi kirALAMamasının nedeni gökhan zanın cam adam gibi her türlü sakatlanmasıydı. ben fatih hocayı severim takıntım yok ona karşı. ama kazım bukadar kötü oynarken 90 dakka top oynuyor bu takımda. yoksa öbür tarafları iyi hocanın.

Dediğim gibi Kazım takıntısı da yok adam öküz gibi güçlü Mertan yada diğer gençler güçlensinler mutlaka oynayacaklrdır.Hoca nın isimlere takıntısı olacağını düşünemiyorum bile zamanında Arif'i Bülent'i her iki döneminde de kadro dışı bırakmış birisi Kazım'ın kölesi olacağını düşünmüyorum.Kazım 1 2 maç daha böyle devam eder sonrası zaten o bölgede gençlerin olacak kondisyon ve güç konusunda işin "Piri"ne emanetler.

Mertan hayırlı olsun.

]
i5359242_382611-279143485468134-103267026389115-703660-560121142-n.jpg-k

Melo da ilginç bi adam ya.harekete bak

Umarım senden bekleneni verebilirsin aslan.. Beklenti çok büyük ben bile korkuyorum...

Geri
Üst Alt