#48 Taylan Antalyalı

taylan için pubis diyolar hep. bu konuda net bilgisi olan kimse yok mu?

sezon başından beri inanılmaz efor sarfetti, tam ufaktan rotasyona girebilecekken nerden çıktı yahu.

umarım dinlendirmek içindir. bence takımdaki en önemli 2-3 oyuncudan biri.
bu arada etebonun 7.5 million $ transfer yaptığı piyasada taylana 5 felan konuşmak hainliktir.

Orta sahaya kattığı enerji ile, yorulmadan pes etmeden çalışmasıyla (Ömer bayram gibi boşa koşu değil yaptığı, yetenekli ve aynı zamanda çabalayan bir isim Taylan) bana göre Galatasaray'ın bugün lig lideri olmasındaki en önemli 3-4 futbolcudan biridir. Kesinlikle kaliteli bir futbolcu ve şu aşamada orta sahaya yazılacak ilk isim kendisidir. Hiç kimse beklemezken Galatasaray'a böyle bir futbolcu kazandırdığı için Fatih Terim'e de ayrıca teşekkür ederim.

EvQJE37XUAY3B7C

Alanyaspor ile oynanan kupa maçında ne olduysa hocayı kızdırdı ve yedeğe düştü sonradan.

Bu adam olmuş yav, eyvallah önünde çok iyi alternatifler yok da yokluğuyla varlığı hakikaten bayağı fark yaratıyor. Güzel bir Avrupa Şampiyonasının ardından Avrupa'ya hoş bir transfer yapmasını dilerim.

Ofansif oyunda çok fark yarattı girince
Sorunu her neyse en kısa zamanda 11 e dönmeli

riskli olmayacaksa ankara gücü maçı ile dönsün ihtiyacımız var.

Tek pasla pozisyona soktu Kerem'i. Detaylar skorları belirliyor. Sağlıklı olduğu sürece Taylan mutlaka sahada olmalı. Keza Saracchi ve Feghouli de öyle.

Bence biraz bozulmus. Erzurum bizim sag taraftan gelince adamini resmen birakti. Daha once cok inatciydi ve birakmiyordu.

Kulüpte öyle bi iletişimsizlik var ki çocuğa herkes sakat ağrısı var diyor kulüpten tek açıklama yok. Hocayla sorun yaşadı FT inadı falan sanmıştım ben şahsen ilk başta. Neyse umarım tamamen geçer şu ağrıları milli takım arası yaklaşıyor görmek istiyorum orada Taylanı

Neden bir arayis icine girdiniz ki sakatlik veya Baska sebepler diye

Alanyaspor kupa macinda Iyi degildi cok baski yedi o macta,devre arasi oyundan alindi ve yerine giren etebo iyi bir is cikardi

Daha sonra ligde kasimpasa macinda hoca alanya macinin ikinci yarisi reaksiyon gösteren takimla basladi ve iyi bir oyun ile kazandik

Kazanan takim bozulmaz mantigi ile alanyaspor ve erzurumspor macinda yine ayni ilk 11’le ciktik

Yani altinda birseyler aramaya gerek yok,kazanan ilk 11’i Fatih hoca kolay kolay bozmaz daha önce hic bozmadi

Aynisi Feghouli icin de gecerli mesela,puan kaybi olmadigi sürece oyuna sonradan dahil olur

he illa puan kaybı olana kadar kazanan kadroyu bozmicaz yani, görünen köy kılavuz istemez çünkü.

en geri zekalı cümlesidir bu top aleminin kazanan takım bozulmaz saçmalığı
Erzuruma sahanda baskı ye
alanyaya tarihi bir çaresizlik içinde ezil
ama takımı bozma
akıl tutulması resmen.
hocayı 20 yıldır tanıyorum malesef puan kaybedene kadar bozmaz hem de 3 günde 1 maç oynayacak olmamıza rağmen bozmaz.
5 tane yardımcı bir sürü taktik tahtası vs boşa harcıyor kulüp hiçbirini uygulamaz Terim 40 yıldır takıntıları belirliyor 11 i

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Etobo olduğunda hücuma çıkışlarda sorun yaşıyoruz Taylan bu konuda onun önünde

Etebo eforu ve kesiciligiyle çok iyi fakat Taylan bizim için çok önemli çünkü o olmadan oyun kuramiyoruz
Ama pubis olayı doğruysa dinlensin riske girmeyelim

Geri
Üst Alt