#48 Taylan Antalyalı

Fatih Terim: "Taylan benim önemli oyuncularımdan bir tanesi. Onun da dinlenmeye ihtiyacı var. Yerine oynayan da çok iyi oynadı. Bugün tekrar Taylan oynadı. Benim böyle bir tercihim oldu. Sakatlığı yoktu. Doğru olduğunu düşünüyorum."
Bu açıklama ile birlikte son iki maçı hocaya yazmamız farz olmuştur.Bravo hoca böyle devam...İki maçtır işleyen düzene çomak soktun.

Etebo'dan sonra Xavi gibi geliyor ama hocanın bu kadar uzun süre oynatmaması ilginç sakatlık olduğunu sanıyordum.

Büyük marifetmis gibi anlatiyor hoca bir de ya ne diyeyim ben simdi.

Bence 4-1-4-1 saçmalığından vazgeçmemiz gerekiyor Donk&Arda&Babel&Falcao&Feghouli&Belhanda gibi adamlar sahadayken orta sahaya birtek Taylan'ı koyup tüm bu oyuncuların açıklarını kapatmasını 1.5 insan gücünde mücadele etmesini bekliyoruz. Allah korusun çok daha ciddi bir sakatlığı olabilirdi Taylan'ın bu süreçte resmen her kulvarda her maçta Taylan'ı ekstra ekstra efor ile kullandık

Taylan da insan bundan sonrasını da düşünmek zorundayız Fatih Terim yapmaz ama 4-1-4-1 ısrarından vazgeçmesi gerekiyor. 4-2-3-1 olur başka bir diziliş olur sahaya çıktığımız zaman Taylan'ın yaptığı işi yapabilecek 2. bir oyuncuya ihtiyacımız var mücadele eden ikili mücadele kazanan defansif özellikleri gelişmiş bir orta saha oyuncusu şart bu takıma

Here baskı yapan mücadele eden takıma ezilmemiz şans değil

Sahada ne yaptığını bilen ve bunu hissettiren 1-2 adamdan biri sürekli.

Maalesef sakatlandı bugün.
Yine kaldık Etebo Luyindama’ya.
Kansere hazır mıyız?

takımın en önemli adamı haftaya ararız.

Bence sezon başından beri en kötü maçını oynadı.

kötüydü bence bugün. çok basit pas hataları yaptı biçok kez topu kontrol edemedi

İlk yarı en iyi oyuncumuzdu hocanın egosu uğruna mahrum kaldık haftalarca

Geri
Üst Alt