Sosyal medyada niye oynamıyor diye bi yaygara kopuyor belli zamanlar içerisinde. Kullanici yorumları da cok irrite edici gerçekten. "Siz hocadan daha mi iyi bileceksiniz" veya "sanki antremanlari siz yönetiyorsunuz" gibi yorumlar görüyorum. Lan Vallaha billaha ayıp be ne görüyor bu adam antremanlarda belhanda'dan mariano'dan, nagadan, seri'den de taylani oynatmiyor. Bu sene forma adaleti harbiden çok kötü yemin ederim. Kaç hafta olmuş kaç golü var lan belhandanin kaç asisti var seri napmis bugüne kadar. Vallaha bu sene ben soğudum tuttuğum takımın adını duyunca karnıma sancilar giriyor bu nasi iştir yaa. Fatih hocam ya bişeyler dene gençleri koy 11 e bi kaç tecrübeli adam sıkıştır yanlarina oynamaya çalışsınlar ya da bu yaşlı basiretsiz veteran ordusuyla beraber kendisi de defolsun gitsin. Hocayı cok seviyorum yaşattıkları az uz şeyler değil ancak bu sene her transfer döneminde olduğu gibi düşüncesizce yaptırdığı izin verdiği transferler ve forma adaletsizliği beni tiksindirdi gerçekten.