#48 Taylan Antalyalı

aynı golü yedirmişti daha önce. çıkarken yediğimiz 7 golün 3.nde taylan ın rolü var. sırtı dönük oynayamıyor bu adam bunu bile bile taylan a top çıkarmak büyük hata. oyun stilimiz buysa taylan 6 numara oynamayacak bu kadar basit. bu adamın kadroya girmemesi gerekiyor.
gol yedirmesini geçtim. bu adam kötü top oynuyor. pas dağıtamıyor, first touch rezalet, top kontrolü rezalet, diyagonal pas ve uzun pas zaten atamıyor. galatasaraya yakışmayan ptt topçusuyla futbol falan oynanmaz.

aynı golü yedirmişti daha önce. çıkarken yediğimiz 7 golün 3.nde taylan ın rolü var. sırtı dönük oynayamıyor bu adam bunu bile bile taylan a top çıkarmak büyük hata. oyun stilimiz buysa taylan 6 numara oynamayacak bu kadar basit. bu adamın kadroya girmemesi gerekiyor.
topu onune ıstemıs heralde ekıbımız goruntulerı kontrol ettırıyor

Aynı hatadan aynı gölü kaç kere yedik bu sezon gerçekten yaşamıyorum artık.

Bir daha forma yüzü görmemeli. Berkan da bu da Galatasaray seviyesinden çok uzaklar. 5m pas atamayan orta saha mı olur Allah aşkına.

Taylan’ı ilk oynamaya başladığı ve çok koşup, mücadele ettiği dönemde çok övmüştüm. Ancak giderek gerileyen bir performansı var. İlk onbirde olmaması lazım.

Bu arada iyi oynadığı dönemde bile bu tip pas hataları yapıyordu. Özellikle çıkışlarda top kaptırıyordu. Bir çok kez bu tip pozisyonlarda sıkıntı yaşadık, bunları dile getirdim. Sağ ayağı iyi olmayan adam, ”oyunu hızlı oynama” mantığı ile tek dokunuşla sol ayağını kullandığını söylemişti. Bu da bir çok pozisyonda sorunlara yol açtı. O pozisyonda oynuyorsan, zeki olmalısın. Top kaptırmamalısın.

Taylan’ın top tekniği yüksek değil, pasör olamaz, defanstan çıkışlardaki target adam olamaz…

İlk geldiği dönemden beri övdüğüm, bu sene en çok ihtiyacımız olan transfer olduğunu düşündüğüm Gedson gelince takım bir iki lever atlayacaktır.

Taylan’ın da rotasyon oyuncusuna dönüşeceğini tahmin ediyorum. Keşke üstüne katarak kendini geliştirseydi.

Fenerbahçe maçı ;

Oyuna yeni girmesine rağmen adamını kaçırdı 1-2 yenildik

miguel_crespodan_aciklamalar_10479_800.jpg

Trabzonspor maçı ;

Etrafı boş olmasına rağmen topu rakibe hediye ederek 1-2 mağlup olduk

FJz1_DdXIAEGG07

Kasımpaşa maçı ;

FJzjRvxXsBQCwqd

Denizlispor maçı ;

FJzja_GWYAY2oFX

İbretlik bir kariyer öyküsü.
Koskoca Galatasaray kulübünün düştüğü oyunculara bak. Neden burnumuz boktan kurtulmuyor güzel bir örnek aslında.

Fenerbahçe maçı ;

Oyuna yeni girmesine rağmen adamını kaçırdı 1-2 yenildik

miguel_crespodan_aciklamalar_10479_800.jpg

Trabzonspor maçı ;

Etrafı boş olmasına rağmen topu rakibe hediye ederek 1-2 mağlup olduk

FJz1_DdXIAEGG07

Kasımpaşa maçı ;

FJzjRvxXsBQCwqd

Denizlispor maçı ;

FJzja_GWYAY2oFX

İbretlik bir kariyer öyküsü.
Koskoca Galatasaray kulübünün düştüğü oyunculara bak. Neden burnumuz boktan kurtulmuyor güzel bir örnek aslında.
aynı şeyi yazacaktım üşendim yapmadım zaten sinir küpüyüm şu an. ellerine sağlık.

gitsin şampuan reklamında falan oynasın ya da dandik genç cinayet masa tayfa oyuncusu falan olsun. Bizden aldığı para hayat boyu yeter zaten. 27 yaşına gelmiş profesyonel futbolcu böyle mi olur.

Bende kaleci / sağ bek olurum o zaman vasat takımda.

hala takımda mı?

Luyindama çok iyi oynadığı maçlarda 1 hatayla maçı katlederdi. Taylan da artık öyle.

Taylan bu takımın topçusu olmadığını defalarca ispat etti. O bölgedeki bir oyuncu 3-4 kere aynı hatayı yapıp takımı mağlup ettiremez. Ben tarihte böyle bir önlibero görmedim. Çünkü bu hatayı iki defa bile yapanı futboldan uzaklaştırırlar, bu adam 3-4 defa yaptı.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

aynı şeyi yazacaktım üşendim yapmadım zaten sinir küpüyüm şu an. ellerine sağlık.

gitsin şampuan reklamında falan oynasın ya da dandik genç cinayet masa tayfa oyuncusu falan olsun. Bizden aldığı para hayat boyu yeter zaten. 27 yaşına gelmiş profesyonel futbolcu böyle mi olur.

Bende kaleci / sağ bek olurum o zaman vasat takımda.
Erzurumspor vb amatör kümelerde dahi şu hataları yaptığı an hiç bir yerde barınamaz. Ve biz bu adama kaç senedir forma veriyoruz. Bu takımın başarılı olması mümkün mü?

Tek bir adam ligde oynadığımız 2 büyük maça direk etki etti gerisini sen düşün. Milyonlarca taraftar 1 tek şahıs üzerinden belki de hastanelik oluyor yaşamını yitiriyor. Bu camiada ki akıl tutulmasını ve bu stresi yaşayan insanların vebalini nasıl ödeyecekler bakalım.

Yahu hepiniz taylana takmissiniz. Kaleci dahada hatali. Oraya topmu atilir. Bu sezon kacinci o güven nerden geliyor? öyle Oyun acilisimi olur? Tehlikeli noktaya topu atmak alda gol at demek. Bu sezon kacinci oldu? Muslerada bunu yapti kac defa.

Erzurumspor vb amatör kümelerde dahi şu hataları yaptığı an hiç bir yerde barınamaz. Ve biz bu adama kaç senedir forma veriyoruz. Bu takımın başarılı olması mümkün mü?

Tek bir adam ligde oynadığımız 2 büyük maça direk etki etti gerisini sen düşün. Milyonlarca taraftar 1 tek şahıs üzerinden belki de hastanelik oluyor yaşamını yitiriyor. Bu camiada ki akıl tutulmasını ve bu stresi yaşayan insanların vebalini nasıl ödeyecekler bakalım.

Bugün ihale Taylan'da diye Berkan'ı unutmadım.

Koşuyor eyvallah ama orta sahanın en önemli kısmında pas atmayı bilmeyen, baskı yapayım derken alan açan birde o var dediğin profilde.

Bu ikisi oynarken ne nelssona ne de marcao 'ya ceza kesemiyorum çünkü stoperler bunların arkasını toplamak için gerektiğinde orta sahaya kadar açılıyorlar her maçta 2 - 3 kere. Şahsi hata olur , olmayacak yerde de olur ama Taylan / Berkan inanılmaz.

Hadi Berkan 22-23 yaş...bu adam 27 ya .. bugüne kadar en sevmediğim topçu Mustafa Sarptı Barış Özbek ile beraber ... daha düşemez diyordum o çıta. Dibin dibi varmış

Yahu hepiniz taylana takmissiniz. Kaleci dahada hatali. Oraya topmu atilir. Bu sezon kacinci o güven nerden geliyor? öyle Oyun acilisimi olur? Tehlikeli noktaya topu atmak alda gol at demek. Bu sezon kacinci oldu? Muslerada bunu yapti kac defa.
takılmamak elde değilki yav, yakın zamanda aynı bölegede vazgeçilmez Melo ya da Fernando ...

Bu adamlara bu top atılsa , kıçlarını çevirir dönerler 2 TS li oyuncu bakakalır - kabak gibi oyun kurarlar ordan. Bizim seviyemiz bu olmalı - kaldıki bunun daha bir son 16 tur maçları olacak.

6 numara için kırılgan olduğunu, hatta yaptığı en iyi şeyin uzun veya ara toplarla oyunu açmak olduğunu 50 kere söyledik.

Fatih hocanın çift cm ısrarı yüzünden Taylan her geçen gün geriye gitti. Artık taraftarın gönlünü alması da çok zor gibi..

taylanda berkanda bir halt oynamiyor ikisinin yerine tas gibi orta saha yapilmali birde kanat alinmali 3 transfer simdilik yeterli olur yeterki yapsinlar.6 no gedson ve sag kanat sart

Geri
Üst Alt