#48 Taylan Antalyalı

Istemiyorsa zaten daha da buyuk bir problem, orada bom bos bir pozisyonda o bolgede oynayan bir oyuncu toptan kacacaksa zaten gitsin tennis falan oynasin 🥲
😅 Yok ben zaten Taylan'ı savunmak için suçlamadım kaleciyi ya. Taylan o bölgede kaç oldu aynı hatayı yapıyor. Kaç puanı hiç etti.

O bölgede onlarca hatalı gol yedi bu takım, dakika olmuş 90. Baskı yiyoruz, 3-4 rakip preste o an. Kaleci suçsuz değil demek istedim.

Yapılmayacak hatalar yapiyor ama yenilginin tek sorumlusu degil. Bence yenilgide Marcao'nun payı daha büyük. Takımda Taylan'dan daha kotu oyuncular var, özellikle Cicaldau.

Okadar bireysel hata yapti, elin takiminda olsa coktan satisa koymusdu menajere haber göndermisti ne yap ne et baska takim bulun buna diye. Bundan para kazanilacagini düsünen yönetim varsa Taylan'i "belki" takip edip rapor hazirliyan ekip olduysa eyer 40 kere o kagidi yirtip atmistir bu sacma hatalarindan dolayi.

Renktas dogru diyorsunda, anadoluda M. City gibi takimmi varda almiyoruz :)
önlibero kaleci 9 numara bunlar en kilit bölgeler bence, takımın omurgası. yabancı hakkını oralarda ve kaliteli oyunculardan yana kullanmalısın. hele bi de pas oyunu oynamaya çalışan bi takım için takımın en kaliteli oyuncularından biri önlibero bölgesinde olmalı.

taylanın geçen sene iyi oynadıgı maçlar varda terimde bişeyler eksik gördü coğu maça eteboyla başladı

uyandıysan sövmeye devam

Maksimum giresunspor kalibresinde vasat futbolcu. Galatasaray'da işi yok böyle adamların. Bunu yedek kulübesine çekmeyenin de...

Allah rızası için bu müsvedde ve Berkan denilen yeteneksiz oynamasın artık. Gerekirse stoper veya beklerde Türk oynasın ama bu oynamasın.

Geri
Üst Alt