#48 Taylan Antalyalı

Taylan orta saha için iyi bir yerli alternatif oldu. Yaşı da genç 4 yıllık anlaşma.

Selçuk u görmeyiz artık. Selçuk tan tamamen kurtulmak dileğiyle.

Zaten 1 sene, sonrasında da teknik ekibe dahil olacak diye anlaşıldı. Fenerin ayıya yaptığı gibi jübile ile kandırıp direkt teknik ekibe dahil etseydik keşke :D

En sevindiğim transferlerden biri. Genç,mücadeleci ve azimli ayrıca bonservissiz geldi, Bizi Selçuk belasından kurtaracaktır Taylan

Benim anlamadigim herkes M.ozcani begeniyor ve Taniyor ama bu adam gecen super ligte oynadi taniyan yok gibi

cezalı sakat falan olursa belki oynar.

bunun dışında mevcut orta sahada oynama ihtimali yok.

adalet falan diye zırvalamasın, adaletli bakınca da yok. ne seri ne belhanda ne leminayı kesebilecek kapasitede değil.

Selçuk'u keser

Daha yazılanları anlamıyorsunuz adalet diyor kızılan kısım orası , şimdi adaletli forma dağıtılsa ben Lemina'dan iyiyime getiriyor yoksa dediğinde sorun yok da.

EDnNDy4XkAAL3y1

Daha yazılanları anlamıyorsunuz adalet diyor kızılan kısım orası , şimdi adaletli forma dağıtılsa ben Lemina'dan iyiyime getiriyor yoksa dediğinde sorun yok da.

Taylan Antalyalı: "Yedek kalmayı kabullenmem. Çok çalışıp formayı kapmak için elimden geleni yapacağım. Fatih hocamın adaletine güveniyorum”

:unsure:

Taylan Antalyalı: "Yedek kalmayı kabullenmem. Çok çalışıp formayı kapmak için elimden geleni yapacağım. Fatih hocamın adaletine güveniyorum”

:unsure:

Hocanın adaletine güveniyorsa ne diye böyle açıklama yapıyor o zaman çalışsın kapsın bana göre zorlama bir açıklama.

Bu kadar yabancı oyuncunun arasında taylan transferi iyi oldu.

Lemina tökezlerse yerine oynatılır.Çok çalışmalı

Geri
Üst Alt