#48 Taylan Antalyalı

Başlığında Fenerlilerin gezmediği bir Fatih Terim kazanımı.

Bugün attığı gol o adamlara ve gıyabında Batum kırmasına girsin.

Selçuk İnan ın ilk geldiği zamanlardaki gibi. Zamanında çok ısrar ettik ama Terim çok geç uyandı

Aynisi aklımda geçti Vala. Selcuktan daha iyi defans özelliği. Geçtiğimiz haftalarda da söyledim ofansi da duzeltirse oldu bu iş.

Geçen haftaya göre bu hafta 2 defa yayda buluştu topla. Biri dışarı biri içeri girdi. Şut vurmaya devam etmeli.

GSCimbom Mobile App

Zamanında dedik bizi burada linç ediyorlardi şimdi herkes gördü geçen sene Rize maçında genç diye oynatmamisti hoca unutmayın ..

Gelecek yk icin ilac oldu Emre K. Ile

feghouli gibi emre akbaba gibi adamların arkasında oynadı

ne diyim ki

Bu yil verdigi emege yakisan bir gol oldu. Sezon basindan beri formasinin hakkini eksiksiz veren tek adam.

Harikasın taylan harika. Bu çocuğa zam yapılmalı. Bonservisini cebinden ödedi gelmek için. Sene sonu sağlam paraya transfer yapacak.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Taylan zaten sut özelligi olan bir oyuncuydu Erzurum'dayken izleyenler falan da hatirlar zaten.

Bu sezon daha defansif bir rolde oynadigi icin firsat bulamiyordu, ek olarak bizim takima gelen zaten sut atmasini unutuyor nedense.

Sağlam bi 8/10 karışımı bi topçu alıp taylanın performunu daha da geliştirelim

ADİ OLUŞUM RİZEYİ PAÇAVRA GİBİ BİR KENARA ATMIŞTIR!!!
Keyif aldım. Rizeyi sevmiyorum. Rizespor ve Başkanından nefret ediyorum. Real ve hatta kuş familyasının sarı olanlarını yenmekten bile daha fazla zevk verdi.

Geri
Üst Alt