#48 Taylan Antalyalı

iyi ama biraz daha iyi olabilir. Çekingenliği attığında daha rahat ve etkili olacaktır. Oynaması çok önemli.

Yardimci forvet gibi oynuyor ve ilk yari bu görevi gayet iyi bir sekilde yapti

Hareketli bir oyuncu Ama mac eksigi var

Takıma biraz daha ayak uydurması lazım.. En azından enerjik mücadeleci az çok yeteneği olduğu da belli.. Denemekte hiçbir zarar yok

Taylan belhanda varken onde oynuyor çünkü oyun kurma becerisi düşük, daha mucadele gucu var ama sadece onunla olmaz, ise yaramaz yani

bu adamın geçen haftaya kadar yüzüne bakmadı ortasahada herkes dökülüyorken :D

fiziği zayıf ama teknik bir oyuncu gerçi tuzla maçı ölçüt olamaz ama ankaragücü karşısında da fena değildi.

İyi niyetli ve iyi mücadele ediyor. Sahada basmadık yer bırakmadı daha iyi olacağını düşünüyorum ancak şu an için 11’de başlaması zor. Artık ligde süre alır gibi.

Oyun görüşü, pasları fena değil ama neredeyse tüm ikili mücadelelerde yerdeydi. Bu adamlar bize geldikten sonra mı dökülüyor böyle fizik olarak anlamadım.

Nasıl maç izliyorsunuz anlamıyorum belhandayi beğenip Taylan a burun kıvırmak nedir adam dün hiç top kaybetmedi nerdeyse kaptirdigini da gidip almaya çalıştı aldı da gücü eksik eyvallah oda hocanın işi takımda kim var ki ikili mücadele kazanan demek ki sıkıntı kondisyon da

Tuzla gibi 3.lig rakiplerine karşı kupa maçlarında idare eder.
Daha fazlası olmaz

Bu rezil futbol da emeği olan herkese Lanet Gelsin!

Kazandıkları paradan hayır görmesinler!

Geri
Üst Alt