#48 Taylan Antalyalı

EReyaRDX0AYloqf

Takımda kalmak istiyorsa performansını artırmalı, bu haliyle olmaz.

Ne beklediğimize bağlı değişir aslında. Bugün genel anlamda iyiydi vasatın bir tık üstüydü bana göre..
Görev adamı rolünde oynayan bir oyuncu için sırıtmayan performans, ha ben bu takımın parçası olacağım derse önünde çok yol var evet futbol bilgisini geliştirmesi gerekiyor.

Hücum olarak 1-2 top ezmesi dışında ortalamaydı ama kesicilik olarak baya etkiliydi

Balon. Babel ve Seri gibi agirlarin yaninda hizli sanmistik.

Gayet iyiydi. Takımın rotasyonunda sürekli bulunması gereken iyi bir yerli orta saha alternatifi.

noldu be adam sana hiç mi birşey öğrenemedin antrenmanda elin ayağına dolaşıyor hala...Mücadele yönünü oldum olası seviyorum ama yetmez

Top ayağına gelince şoka giriyor, aşırı heyecanlı.

Bi durun be kardeşim ne heceslisiniz elimizdekini hemen gömmeye, itiraf ediyin ben de bazen yapıyorum ama yanlış. Bu adamın çok iyi maçları da oldu, potansiyeli var ve daha ilk sezonu. İyi hatta ortalama yerli bulmak kolay mı.

rotasyon icin yeterli, belki Ömer gibi sonradan acilir

Muhtemelen kariyerinde ilk kez stoper oynuyor, hem de Galatasaray A takımının oldukça önemli bir lig maçında...

Bu çocuk kadar çabalayan 5-6 adam olsa 3-1’lik skor 6-1 olurdu. Üstelik kendi mevkisi bile değilken.

Taylanı stoper oynatmak mantıklıydı hatta saracchi'ye çıkardığı top da çok güzeldi girdikten sonra bir ara antep basarken pas yaparak adamların pres gücünü kırmıştık skoru 3-1 yaptığımızda da dirençleri kalmamıştı tek hata varsa o da sahada 9 kişi oynamamızdı yaklaşık 4 dk 9 kişi devam ettik ve sonunda golü yiyince adamların direnci geri geldi.

Bu maçta elinden geleni yaptı mücadelesiyle koşusuyla enerjisiyle pes etmemeye çalıştı ama 12'ye 10 oyunda da yapacak bir şey yok hakem tarafını çoktan seçmişti.

Girdiği maçların 10/8'inde olumlu etki veriyor , daha çok kullanmak lazım. Taylan varken Ömer varken Selçuk'u kullanmamak lazım inatla.

En büyük eksisi bu çocuk ne 6 ne 8 ne de 10 numara.

Çift 8li yapıda falan iyi olur da bizimkine çok uymuyor.

Geri
Üst Alt