#48 Taylan Antalyalı

Ortanca yerli diyebiliriz. Resmi olarak bonservis bedeli ödemeden alabiliyoruz diye aldik. Baska orta saha yoktu.

Adem ve Ömer gibi katki yapmasi zor. Akbaba gibi ilk 11'i zorlamasi daha zor.

Ahmet, Jimmy ve Sener gibi canli cesetlere göre yine maliyeti az ama daha iyi olmali.

Pas almak için boşa çıkmalarını beğendim bugün açıkçası.

Geçen 1.5 ayda yatmayan tek oyuncu gibi göründü.

Fena degil ama daha iyi olabilir

fena degildi bugün. 10 no giyenin yaninda xavi iniesta karisimiydi gözümde

bol bol şut çekmeli
bi kaçtane denk geldi cesaret edemedi

bol bol şut çekmeli
bi kaçtane denk geldi cesaret edemedi

Bence daha özgüven eksikligi var. Erzurum da cok daha fazla sut cekiyordu.

Zaten takimda sut ceken iki adam vardi biri Ömer digeri de Belhanda. Ama biri ayni Sabri gibi abaniyor, digeri ise kaleci ye geri pas veriyor adeta. Umarim Emre Kilinc ile biraz fark yaratiriz bu konuda, cünkü gecen sezon cok az yaptik bunu.

Dünkü maçta ayağı cidden yere sağlam basıyordu arkayı elinden geldiğince toplamaya çalıştı. Kendini geliştirmeye devam ederse bu sene çok işimize yarar.

Taylan’da sıkıntı şu: orta sahada kalitesi belli olmayan bir oyuncu. Ne yapar mesela Taylan? Pas oyununa katlı sağlar mı? Sanmıyorum. Fizik açıdan faul yapmadan top kapabilir mi? Ben hiç görmedim. Box to box oynar mı? Eh işte.

Yani her şeyden birazcık var, ama hiç bir şeyi 10 üzerinden 7 değil.

FM profili olsa her şey 12 olur mesela.

Galatasaray takımın ilk 11 oyuncusu kesinlikle olamaz, olmamalı.

Fakat mesela daha agresif olup top kapma özelliğini 10/6’dan 10/8’e çıkarırsa orada yanına pas yapabilen eleman alıp sana fayda sağlar.

Taylan iyi mi oynuyor kötü mü oynuyor ne getiriyor ne götürüyor takımdan ben anlayamıyorum izlerken,biraz Dzemailiye benzetiyorum..

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Geri
Üst Alt