#48 Taylan Antalyalı

Bişeyler yapmaya çalıştı bugün, ama fb orta sahası çok net olarak üstünlük kurdu. Oyun planını ona göre ayarlamazsan, çocuğu o bölgede yalnız bırakırsan ezilir haliyle.

fb orta sahası da değil aslında sosa berbatti ozan mal gibi koştu tek başına gustavo yetti resmen..herif çapa gibi muazzam bir katkı sağlıyor.. uzun süredir fenerde en çok imrendigim adamdir

fb orta sahası da değil aslında sosa berbatti ozan mal gibi koştu tek başına gustavo yetti resmen..herif çapa gibi muazzam bir katkı sağlıyor.. uzun süredir fenerde en çok imrendigim adamdir

Ozan ile Gustavo net ezdiler bizim orta alanı , ozan diye millet alay ediyo da 2 kişi durduramadı bu arkadaşı. Bu adamlar büyük takım oyuncusu değiller ama, rakibi durdurma oyununda çok başarılı oluyolar. Oyun açıldığı an, gol lazım olduğu an yaratıcılık diye bişey yok. Geçen seneyi hatırlarsak, tt arena'da yine aynı pozizyonda burda 1 puan aldılar. Ozan ile Gustavo'yu otobüs niyetine orta alana çekiceksin anadolu takımı gibi iş yaparlar.

Ozan ile Gustavo net ezdiler bizim orta alanı , ozan diye millet alay ediyo da 2 kişi durduramadı bu arkadaşı. Bu adamlar büyük takım oyuncusu değiller ama, rakibi durdurma oyununda çok başarılı oluyolar. Oyun açıldığı an, gol lazım olduğu an yaratıcılık diye bişey yok. Geçen seneyi hatırlarsak, tt arena'da yine aynı pozizyonda burda 1 puan aldılar. Ozan ile Gustavo'yu otobüs niyetine orta alana çekiceksin anadolu takımı gibi iş yaparlar.

Derbide iyi mücadele edip ertesi hafta hatay ı yenemezler ama. Fener saatçi topçuları da dahil oynatmamaya yönelik çıktı. Bu oyunu iyi oynarlar.Benim takımım böyle oynasın istemem. Ozanla pres yapıp 0-0 ile maçı kurtarırsın ama aynı ozanla şampiyon olamazsın.

Maçın ateşinden kurtulup özeti izlediğimizde daha net belli oluyor aslında herşey. Golü bulamamız bizim takımımıza yazar. Fenerin birtane pozisyonu yok. Ben haftaya gider kasımpaşaya 4 tane atarım.Bakalım fb önündeki 3 maçtan kaçını kazanabilecek.

Ozanın ilginç bir çalım yeteneği var o zorladı 2-3 pozisyonda .. büyük maçlarda ozan her daim daha isteklidir etol da bunun farkında olduğu için sahaya sürdü zaten.. gustavo hücumdaki kısıtlılığı nedeniyle büyük takımda zorlanabilir ama bu haliyle bile çoğu kalburüstü takım oynatır kendisini hele bizim gibi ligler için altın gibi

Derbide iyi mücadele edip ertesi hafta hatay ı yenemezler ama. Fener saatçi topçuları da dahil oynatmamaya yönelik çıktı. Bu oyunu iyi oynarlar.Benim takımım böyle oynasın istemem. Ozanla pres yapıp 0-0 ile maçı kurtarırsın ama aynı ozanla şampiyon olamazsın.

Maçın ateşinden kurtulup özeti izlediğimizde daha net belli oluyor aslında herşey. Golü bulamamız bizim takımımıza yazar. Fenerin birtane pozisyonu yok. Ben haftaya gider kasımpaşaya 4 tane atarım.Bakalım fb önündeki 3 maçtan kaçını kazanabilecek.

Aynen o duruma katılıyorum. Zaten dediğim gibi otobüs çekme işi anadolu takım işidir, bu oyun önümüzde ki hafta anadolu deplasmanında iş yapmaz. Hatay ile içerde böyle otobüs çekemezsin, gidip kayseri deplasmanında böyle oynayamazsın. Aykut kocaman sitili oynarsan taraftar seni küfür ederek yollar 10 hafta sonra.

Ama hakkını vermek gerekir, 2 sezondur bu adamlar Galatasaray'a yenilmeyeceğiz diyip buraya geldiler ve istedikleri puanı aldılar mı aldılar, ben ona bakarak kendi takımımıza yorum yaparım. Biz niye bu adamları açamıyoruz, niye bu adamlara özel taktik planımız yok kendi evimizde.

Çok tek kalıyor çok fazla efor sarfediyor alternatifi de yok. Avrupa ligine de kaldığımız takdirde lig Avrupa ve kupa üçgeninde 60 maça cikacaz belki ama orta sahada Taylandan başka alternatif yok adam gibi. Allah tan iyi oynuyor ki tamamen tesadüf yani şansa bala formsuz olsa kötü başlasaydı micmistik şu pamuk ipliğine bakar mısınız. Bu eforla mücadeleyle sakatlik riski de artar ilerleyen haftalarda Allah korusun ama bunlar olabilitesi yüksek olan gerçekler. Kesinlikle bir alternatif bulmaliyiz transfer sezonu bitmeden.

Reis
EitNA_FXsAASWL1.webp

Daha da başarılı olacağına inanıyorum ancak tek ona güvenmek akıl karı değil, bir oyuncu her şeyle baş edemez.

Kötü yorumları anlayamıyorum. Geçen sene bedavaya aldığımız oyuncudan bu kadar sürpriz bir performans oldukça müthiş.

Nazar degmesin. Rustunu ispat etti artik. Boyle devam. Bir 6 numara icin geyet yerinde isler yapiyo. Taylan'dan iyi bir 6 numara yerine, mucadeleci, hizli ve teknik iki tane 8 numara lazim bize. Belhand-Emre yada Omer ile olcak isler degil bunlar. Gustavo, yaninda teknigi vasat ama mucadelesi ust duzey Ozan bile ezdi gecti bizi.

Buraları okuduğunu biliyorum Taylan. Acilen etrafındaki abilerinden sıyrıl. Sen büyük bir transfer yapacaksın. Ama abilerinden kurtulman lazım. Keza etrafındaki adamlar sinsi ve içten pazarlıklı. Başarılı olmak için onlardan sıyrılman lazım.

Buraları okuduğunu biliyorum Taylan. Acilen etrafındaki abilerinden sıyrıl. Sen büyük bir transfer yapacaksın. Ama abilerinden kurtulman lazım. Keza etrafındaki adamlar sinsi ve içten pazarlıklı. Başarılı olmak için onlardan sıyrılman lazım.

1601299394952.webp

6 numara alinmazsa asil taylana yazik olacak. Gruplara kalirsak 50 mac oynamak zorunda kalacak çünkü yedeği yok. Bu da altindan kalkamayacagi bir yük

Geri
Üst Alt