#48 Taylan Antalyalı

Umarim ciddi birseyi yoktur, kac mactir diyoruz bu cocuga cok fazla yük bindiriyoruz takim olarak diye. Yanindaki milyonluk esseklerin arkasini toplayacagim diye pert oldu.

En azından çabalıyor çocuk. Üst üste 6 maç oynadı ona rağmen iyiydi dün. Keşke bunun gibi 3-4 tane daha fiziği sağlam, mücadeleden çekinmeyen genç alsak. 1.ligten de olabilir.

Taylani neden cok övüyorlar anlamiyorum bence net düz bir topcu

topla fazla oynayınca bacaklar titremeye baslıyo son anda topu cıkarıyo :asd:

Yoktan ortaya cikti yav cocuk biraz daha iyimser yaklassaniz takimda o kadar kütük ve öküz varken.

Tamam harikalar yaratmıyor ama net olanı futbolun gerektirdiği en önemli şey olan basit oynama işini iyi yapıyor ve dikkat ediyorum iki ayağını da kullanma becerisi artmış bunu italyan ispanyol alman bir futbolcu yapsa acayip övülürdü burada orası ayrı konu ama taylan için önemli olan süreklilik.devamlılık bu halini bozmadan uçmadan abartı işlere kaçmadan devam ettirirse sene sonu çok teklif gelir kendisine

8 numarada toparlak Ozan'dan da, Mert Hakan'dan da ve hatta gördüğüm kadarıyla Dorukhan'dan da iyi oynar. 6 numarada da en azından bu coğrafya için başarılı ama Erzurum'dan beri gösterdiği golcülük yeteneğinden de faydalanmak adına merkez orta sahaya almalıyız. Kapalı savunmaya bu kadar kısır kalan takımda ceza sahasına atılacak fazladan bir oyuncu çok sıkıntımızı çözer.

Mütiş bi herif oldu yaw maç oynaya oynaya dahada gelişicek inşallah

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yalnız bir iki sayfa okudum yine yerli futbolcu düşmanları adamı iyi oynamasına rağmen "yetersiz, idare edelim, elde bu var" diyerek ok atmaya başlamışlar.

Son 20 senedir çatır çatır oynayan 6 ve 8 no Türk futbolcularımız kimler

Tabi ki Galatasaray da

Degerini bilmemiz gerekiyor gercekten

Elalem ozan tufan’i pogba ilan ediyor

Taylan gercekten oynadikca gelisiyor gelismeye devam edecek ve bu takimin vaz gecilmez orta sahasi olacak insallah inanilmaz karakterli ve iyi niyetli bir oyuncu sans herzaman Yaninda olsun

adam nerede oldugunun farkında. elinden geleni yapıyor herkesin eksikleri oldugu gibi onun da var. evet ben de 11 oyuncusu olarak görmüyorum ama yaptıklarına saygı duyuyorum, destekliyorum taylanı geçen senenin aksine

salihten daha yetenekli diye bosa denmemiş olmalı zamanında,hucumda yapması gereken şeyleri göstermeli.ara pasları guzel anladık.dahası lazım

Gerçekten kalite anlamında sırıtıyor bakalım hayırlısı toparlar inşallah

Geri
Üst Alt