#48 Taylan Antalyalı

Her an atılmaya müsait kartlık müdahaleler yapıyor.

Bütün takımlar buna baskı uyguluyor. O baskının altında eziliyor. Sorumluluk almaktan korkuyor nerede duracağını bilmiyor

İyi niyetli mücadele ediyor ama yedek olamayacak kadar yeteneksiz.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

OK baskı yiyince pas hatası yapıyor ama sakatlanmadan önce bugünkü kadar kötü değildi. Yerine adam da yok. Donk'u ortada oynatsan zaten kabız olan takım iyice kabız olacak. Devreye kadar banko oynayacak mecburen.

Geçen yılki Ömer Bayram gibi olacak belli ki bu yıl. 18'de bile beklenmezken yönetim sayesinde hocanın değişilmezi olacak. Şimdiden aldığı paranın her kuruşunu hak ediyor Aslan parçası. Yaptığı kendisine, yapamadığı utanmaz yönetime bu saatten sonra.

Baski yediginde oyundan dusuyor. Bir Verratti performansi beklemiyorum ama baski yediginde oyundan dusen ve top cikaramayan oyuncu buyuk takimda oynayamaz. Su an sadece idare ediyor.

Keske takimin geri kalani Taylan kadar caba sarf etse belki iyi top oynamayiz direkt olarak ama en azindan takim olarak daha direncli daha istekli oluruz.

taylandan xavi yapmaya çalışan galatasaray çaresizliği.

Yani Taylan'a da suç bulamıyorum onu bu takıma defansif orta saha olarak transfer etmedik ki transfer döneminin son gününde Mehmet Özcan alınamayınca son anda öylesine transfer edildi takıma bence kadronun bir parçası olabilmesi bile takdir edilirken biz orta sahasız kaldığımız bu dönemde defansta Casemiro mücadele konusunda Kante top kullanımında Xavi olmasını bekledik ondan

birincisi, büyük takım oyuncusu değil.

ikincisi, orijin mevkide oynamıyor. bu adamdan dos olmayacağı için yaptığı hataları da eleştirmiyorum.

Bu adam geçen sene forvet arkası oynuyordu bizim maçlarda şimdi 6 numara oynuyor, Taylan pres ve baskıcı özellikleri ile ön tarafta pres için kullanılabilir ama defansın önünde olmaz. Defansın önünden top çıkaracak oyun görüşü ve hakimiyeti yok.

Üstüne büyük sorumluluk yüklendi
O kadarına razı olacağız.
Orta saha diye bağırırken kulak asmayanlar utansın

Geri
Üst Alt