#48 Taylan Antalyalı

Devre arası seri yalan oldu artık alınmasında Taylan bu şekilde gayet yeterli

2 milyon tl aliyor. Muhtemelen ligin en az kazanan oyuncularindan biridir. Bilmiyorum daha az kazanan kac kisi var. Anadolu takimlarinin yedekleri bile fazla kazanıyordur

Galatasaray'da 11 oyuncusu olmadığını düşünüyordum ama beni utandırdı.
Alternatifi yok ve ligin Ozan Tufan ile birlikte en diri yerlilerinden.

Galatasaray'ın direkt 6 numarası değil zaten. Hocamızın kıymet bindirdiği yüksek karakterli, orta kaliteli bir oyuncu. Zahmet edip Seri kadar herif getirebilseler 8 numarada Etebo'yu top diye oynardı büyük ihtimalle. Dün bile kapalı savunmaya karşı topu çok gevelediği için iyi bir 6 numaranın geniş alanda yaratabileceği çok farktan mahrum kaldık. Müthiş Avrupalıların eline düşse Jose Rodrigues midir nedir onun kadar bir eleman olurdu, Allah bozmasın sırıtmadığı için hocamıza paye verilmiyor.

2018-19 sezonunda kimsenin gündeminde değilken burada defalarca kez Selçuk gitsin, Taylan tam aradığımız yerli orta saha demiştim.

Sezon bitti, transfer sezonu bitti kimsenin aklına gelmedi, neyseki son gün fırsat bulup alındı. Bu sene defansif ve fiziksel olarak kendini inanılmaz geliştirdi ama ofansif katkısı azaldı. Erzurum'da ceza sahasına girip attığı çok gol vardı.

2018-19 sezonunda kimsenin gündeminde değilken burada defalarca kez Selçuk gitsin, Taylan tam aradığımız yerli orta saha demiştim.

Sezon bitti, transfer sezonu bitti kimsenin aklına gelmedi, neyseki son gün fırsat bulup alındı. Bu sene defansif ve fiziksel olarak kendini inanılmaz geliştirdi ama ofansif katkısı azaldı. Erzurum'da ceza sahasına girip attığı çok gol vardı.
Taylan gerçekten başka bir oyuncuya dönüştü bu sezon

Bu kadar iyi oynamasının bir nedeni aldığı düşük maaş olabilir mi?

Yoksa benim garanti maaşı düşük tutun ve performans bonuslarını teklif edin demem mantıklı olabilir mi?

Bu adama verin 1-1.5 milyon euro’luk 5 senelik garanti sözleşme, bakın nasıl oynuyor.

Tarihimiz bu örneklerle dolu.

“Büyük Kaptan” Xelçuk 2.75 milyon Euro’luk sözleşmeyi alınca nasıl serdi, ders olarak verilmesi lazım.

Ders almaya gerek yok, aynen devam. I lav yu hodjam çerçevesinden çıkamayan kıro adamlar.

2:16 boyunca keyif verici video.

Screenshot_20200406-011740.webp

sent via GSC

Geri
Üst Alt