#48 Taylan Antalyalı

Adam resmen geçen sene yedek kalmasını absorbe etti bu sene sürekli oynayarak. Form olarak geçen sene geriye gitmişti ama bu sene önce eski halini yakaladı şimdi de bambaşka bir seviyede.

Yok yav adam Fenerbahçe maçında da bizi favori göstermişti. Artık bu kadar da totem olmaz bence. Adamın bizimle ilgili tahminleri de tutuyor yalnız bu aralar. Sen deyince fark ettim. :D
Ben bunu en son dinledigim de Galatasaray super top oynuyor fener cok uyusuk oynuyor vs demisti Fenerle oynadik berabere kaldik kasimpasaya yenildik Alanyaya yenildik.O zamandan beri su Totemci adami dinlemiyorum.Dun de ben babama 2.de 2 yapamayiz kesin fener bizi yener totemi yapmistim tuttu buda oyle totemler yapiyo

Sahaya karakterini koydu ne kadar istediğini gösterdi bir taraftar olarak kendisinden razıyım vallahi.

Ben bunu en son dinledigim de Galatasaray super top oynuyor fener cok uyusuk oynuyor vs demisti Fenerle oynadik berabere kaldik kasimpasaya yenildik Alanyaya yenildik.O zamandan beri su Totemci adami dinlemiyorum.Dun de ben babama 2.de 2 yapamayiz kesin fener bizi yener totemi yapmistim tuttu buda oyle totemler yapiyo
Totemle ne alakası var ki? O zamanlar Fenerbahçe maçına kadar cidden ligde ve Avrupa'da uçuyorduk. Kötü oynadığımızda iyiler dese anlarım ama öyle değil olay. Takip ediyorum ben ara ara. Arada Galatasaray'a giydiriyor ama saha içi için olmuyor bu giydirmeleri genelde. :D

Bos bos satma olaylarean vazgecelim. YK var Bazi oyuncularin satilmasi teklif edilemez. Marcao da öyle aslinda ama uzatmakla gec kaldik

Stoperde de görev verilince fena oynamaz bence. Gazisehir maçinda stoperdi yanilmiyorsam.

Totemle ne alakası var ki? O zamanlar Fenerbahçe maçına kadar cidden ligde ve Avrupa'da uçuyorduk. Kötü oynadığımızda iyiler dese anlarım ama öyle değil olay. Takip ediyorum ben ara ara. Arada Galatasaray'a giydiriyor ama saha içi için olmuyor bu giydirmeleri genelde. :D
Ben sevmiyorum bu adami Fenerlinin teki

20210207_141355.webp

Cizgiyi bozmasa hem atilla hem de ozan çok net ofsayttaymiş. Cizgiyi bozuyorsan o kafayi vurdurmayacaksin kardesim

üzerinde durmamız lazım bu adamın gerçekten arı gibi bu seviyede devam ederse bize iyi para kazandırır aynı zamanda kendiside kariyerine güzel bir katkı yapmış olur.

Geri
Üst Alt