#48 Taylan Antalyalı

EulUIHfXAAUxbWq.webp

Biraz vitaminsizlik var bundan sonraki kariyerinde dmc oynayacaksa fizik olarak güçlenmesi lazım

19/20 sezonunda toplam 23 resmi maç oynayıp 1.210 dakika sahada kalmış bu sezon şimdiden 27 resmi maça çıkıp 2.373 dakika sahada kalmış bile

Ağrısı vardır sadece öyle sakatlık olayı olsaydı kupa maçında da oynamazdı bence.İyi dinlenmiştir haftasonu diri bir Taylan bekliyorus

Ben fizik olarak ezildiği bir maç hatırlamıyorum. Hatta fizik olarak en iyi sınavını Beşiktaş maçında vermişti. Gayet diriydi.

Fiziği iyi olduğu için değil eforu olağanüstü olduğu için o pozisyonda sırıtmadı şu ana kadar.Merkez orta saha olarak oynayacaksa fiziği kötü sayılmaz ama orta sahanın defansif yönü için zayıf bence.

Milan ne yapsın Taylan’ı yav tonali var daha adamlarda.Bide maksimum potansiyeli bile 15 etmezken nereye satıyoz o paraya.

Taylan'a gerçek bir teklif gelsin de İtalyan takımlarının Süper Lig oyunculara vereceği maksimum şaibesiz bonservis bedelini öğrenelim.

İsteyen takımlardan birinin İnter olduğunu düşünüyorum oyun yapılarına bakarak söylüyorum bunu diğer ikisi ise Napoli ile Roma'dır. Milan olduğunu düşünmüyorum.

Geri
Üst Alt