#48 Taylan Antalyalı

İstediğimiz baskılı futbolu Taylan ile oynayabileceğimizi düşünmüyorum rotasyon için olabilir ama

Lol. Girip Macin Her seyini lehimize cevirdi.

su pubis olayi cok kötü

elimizdeki en iyi seçeneklerden biri olması iyi olduğu anlamına gelmiyor.
taylan'ın şampiyonluğa yürüyen takımın ilk 11 oyuncusu olabileceğini düşünmüyorum.
tamam hadi kötü demeyelim de ortalama diyelim.
galatasaray'ın daha iyi oyunculara ihtiyacı var.

elimizdeki en iyi seçeneklerden biri olması iyi olduğu anlamına gelmiyor.
taylan'ın şampiyonluğa yürüyen takımın ilk 11 oyuncusu olabileceğini düşünmüyorum.
tamam hadi kötü demeyelim de ortalama diyelim.
galatasaray'ın daha iyi oyunculara ihtiyacı var.
Kusura bakma ama kötü demek icin hic les oynamadi bu sezon. Hatta tam tersi Ofansif orta saha olmasina eagmen cdm oynamayi cok cok iYi kavradi

melo selçuk gibi iyi bir ikili bulmalıyız.taylan ıyı yedek olur.

Rezil gsde oynar

hayallerimizin gssinde yeri yok

Son haftalardaki yüz ifadesine bakıyorum yedekten girerken falan bi göt kalkması sezdim sanki bunda,ben oldum ifadesi var yüzünde

Kusura bakma ama kötü demek icin hic les oynamadi bu sezon. Hatta tam tersi Ofansif orta saha olmasina eagmen cdm oynamayi cok cok iYi kavradi

işte sorun o son cümlende gizli reis.
takımın orta sahasında herkes devşirme
böyle bir yapı başarıya ulaşabilir mi sence ? ofansif orta sahadan ön libero, kanattan merkez çıkarmaya çalışıyoruz. en kritik bölge yamalı bohçaya döndü. takımdaki tek orijinal orta saha gedson ve o da 2 senedir düzenli oynamıyor.
taylan elinden gelenin en iyisini bile yapsa o mevkiinin gerekliliklerini tam anlamıyla yerine getiremeyecek bence. en basitinden topsuz oyunda hiç olmaması bizi derinden yaralıyor. fiziksel olarak temaslı oyunda kayboluyor. sene başında ozan tufan ezmişti. bu gibi eşleşmelerde ayakta kalamayan orta sahanın işi zor.

işte sorun o son cümlende gizli reis.
takımın orta sahasında herkes devşirme
böyle bir yapı başarıya ulaşabilir mi sence ? ofansif orta sahadan ön libero, kanattan merkez çıkarmaya çalışıyoruz. en kritik bölge yamalı bohçaya döndü. takımdaki tek orijinal orta saha gedson ve o da 2 senedir düzenli oynamıyor.
taylan elinden gelenin en iyisini bile yapsa o mevkiinin gerekliliklerini tam anlamıyla yerine getiremeyecek bence. en basitinden topsuz oyunda hiç olmaması bizi derinden yaralıyor. fiziksel olarak temaslı oyunda kayboluyor. sene başında ozan tufan ezmişti. bu gibi eşleşmelerde ayakta kalamayan orta sahanın işi zor.
Sene basina ozan ezmisti diyorsun bak sene basi. Kadiköyde ise Taylan fbnin bütün OSsini yok etti

Etrafındaki oyuncuların seviyeleri yukarılardayken çok iyi oynuyordu şu aralar iyi oynuyor idare ediyor. Bu takımdaki herkesin performansı birbirine bağlı olarak artıyor. İyi bir transfer dönemi geçirilip kadro onarılırsa Taylan seneye de önemli bir oyuncumuz olacak.

Geri
Üst Alt