son attigimiz golde topu geriden asirtma sekilde feg ile bulusturan isimdi... ama dusunulerke verilmis pas ama top uzaklastirma, sonuc olarak muthis bir kontra pasi oldu ( feg'in bulustugu sonra gomise aktardigi gol pasi) asistin asisti diye bir tabir varsa...
berkan ve gedson la beraber sahada 12 km'ye yakin kosan 3 oyuncudan biri... sahada geri kalan her iki takim oyuncularinda 10 km goren yoktu...
gomis'in kafa ile indirip pva nin iceri girer girmez gelisine muthis yerdne sert sutunu cizgi onunde cok iyi kurtaran gol pozisyonumuzun ortasini *taylan sagdan kanatvari sekilde yapmasi olumlu ofansif kurgusu idi basta kendisiyle baslayan bu gol pozisyonumuz ozelinde.....
onceki maclara nazaran toptan kacmadi yeri geldi tatli sert mudahaleler de bulundu. rakibin hakemi baski altina almasini mani olmak icin marcao,berkan,emre vs ile dik durus sergiledi ev sahibi oyuncusu oldugunu hakemi baskiya alamayacaklarini gosteren reaksiyonlar vermesi takim olgusu ve birliktelik ruhu adina olumlu noktalardi.bence.
elbette sezon boyu olan yetersiz ve eksik yerleri bu macta da ara ara gostermis olabilir. ben macin son dudugune kadar oyunda olmasi, ozellikle son goldeki pozisyonda ayakta diri kalip dogru yerde topla bulusup samdel pasi atmasi hosuma giden anlardi......
yetersizligi , top istopu,gerektigi kadar defansif olamamasi gibi gibi eksi artisindan - genel sezon performansindan bagimsiz olarak - nacizane salt bu mac ozelinde kendisine dair yorumumdur.
ozguven,moral,motivasyon, ust uste mac kazanmak kendisi ozelinde de iyi bir donemec oldu ve daha da olacaktir umarim.
diger yandan en onemlisi ic saha maclarinda bazen macin baslarindan itibaren yuhlanmak isliklanmak psikolojik olarak saglam etkilemistir diye dusunuyorum. bugun bu minvalde seslerin olmamasi,en azindan ben duymadim maci izlerken, kendisi adina olumlu durumdu....
bugun galatasarayimiz macin basindan sonuna dek istenilen sekilde oynayip rakibi adet ablukaya alip sanssiz iki golle ygeriye dusmesine ragmen kendi icinde muthis bir psikolojik savas verip once beraberlikleri sonra galibiyete uzanan golleri filelere yollayip bu mactan puan veya puanlar ve kaos bekleyenleri adeta mat etmistir.
sozun ozu sevgili renkdaslarim ;
*momentum bizim tarafimiza gecmistir gecen haftadan beri........
*{ aslan kukremesi meshurdur } *duyanlar bilir *duymayanlara da bugun sahada yer alan oyuncusuyla hocasiyla mac basindan sonuna kadar destek veren taraftariyla 'hissettirir
-bugun oldugu gibi-ozlenen birliktelik uzun sure sonra nihayet yasandi. guzel bir gun oldu galatasarayimiz adina.....
bu tur pozitif esik donemecler kanimca onemli nuanslardir. ozellikle avrupa eslesmesi oncesinde....
taylan basliginda karma bir yorum oldu. buraya kadar okudugunuz icin tesekkur ediyorum.
son olarak:
*taylan umarim ustune katarak devam eder. istenilen duzeye tam olarak cikip istikrarli sekilde ilerlemeye konsantre olmali. umarim basarili olur. yeterki sahada bu sanli formanin hakkini versin... sezon sonu devam edermiyiz ,gonderirmiyiz o ,o gun geldiginde konusulacak konular bence.